Οι δεξιότητες που θέλουν οι εργοδότες

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 4 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το Cedefop ανέλυσε πάνω από 70 εκατομμύρια διαδικτυακές αγγελίες εργασίας σε όλα τα κράτη μέλη και σε όλες τις γλώσσες. Τα στοιχεία που συγκέντρωσε δείχνουν ποιες θέσεις εργασίας προσφέρουν οι εργοδότες και ποιες δεξιότητες έχουν ζήτηση σε εθνικό και διακρατικό επίπεδο. Τη μεγαλύτερη ζήτηση σε όλους τους τομείς εμφανίζει η προσαρμογή στην αλλαγή. Το ομαδικό πνεύμα, η χρήση υπολογιστή, η γνώση αγγλικών και η παροχή υποστήριξης στους πελάτες έχουν επίσης υψηλή ζήτηση. Οι εγκάρσιες δεξιότητες αντιστοιχούν στο ένα τρίτο των δεξιοτήτων που αναφέρονται στις προκηρύξεις για την πλήρωση θέσεων εργασίας. Λιγότερες από τις μισές αφορούν τεχνικές δεξιότητες, ενώ το ένα τέταρτο αφορά ψηφιακές δεξιότητες.

Σχολιάστε

4 × four =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here