Πρόγραμμα Υπολογισμού Μέσου Όρου βαθμών τετραμήνου Γυμνασίου

Πρόγραμμα Υπολογισμού Μέσου Όρου βαθμών τετραμήνων πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα. Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα συμπληρώστε τους βαθμούς σας στην ανάλογη τάξη (Α,Β,Γ) και ο ΜΟ θα υπολογιστεί αυτόματα.

Πληκτρολογήστε τους βαθμούς στα 18 μαθήματα. Από τα οκτώ μαθήματα που είναι χρωματισμένα προκύπτουν αυτόματα οι 4 ΜΟ που μπορείτε να δείτε στο τέλος ως ΜΟ1&2, ΜΟ3&4, ΜΟ15&16, ΜΟ17&18. Ο Γενικός Μέσος Όρος προκύπτει από τα  14 μαθήματα που δεν είναι σε χρωματισμένο κελί .

Υπολογισμός Γενικού Βαθμού στην Α Γυμνασίου

 

ypologismos_bath_gym.xlsx

Τελαυταία τροποποίηση 5 Μαρτίου, 2023 | 1η Δημοσίευση: 9 Φεβρουαρίου, 2021

11 σκέψεις στο “Πρόγραμμα Υπολογισμού Μέσου Όρου βαθμών τετραμήνου Γυμνασίου

  1. Θα πρέπει να υπάρχει διαφορετικό για την 1η γυμνασίου από τις άλλες 2. Δεν έχουμε χημεία. Αντί για αυτό πρέπει να μπει η Οικιακή Οικονομία. Επίσης οι οδηγίες που έχει σε αυτήν την ιστοσελίδα για το πώς να χρησιμοποιήσουμε το excel δεν είναι σωστές.

    • Υπάρχουν 3 καρτέλες, μια για κάθε τάξη. Όταν το κατεβάζετε και το ανοίγετε, βρίσκεστε στην καρτέλλα της 3ης Γυμνασίου. Πρέπει να πατήσετε το “Α”, κάτω αριστερά, για να πάτε στην καρτέλα της 1ης Γυμνασίου.
      Μια μικρή υπόδειξη για βελτίωση, να υπάρχουν στήλες για τετράμηνα και τελικές, αλλά κι έτσι όπως είναι, είναι εξαιρετικά χρήσιμο και εύχρηστο. Ευχαριστούμε, κε Καλοδήμο, για το πόνημά σας.

  2. Καλημέρα.Υπάρχει πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2021-2022 που υπήρξαν ενδοσχολικές στο τέλος;

Τα σχόλια είναι κλειστά.