40 προσλήψεις προσωπικού στον Δήμο Λαμίας (προθεσμίες-δικαιολογητικά)

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 12 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου ανακοίνωσε ο Δήμος Λαμιέων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος (9/7/2012)

Αναλυτικά τις θέσεις, τα απαιτούμενα προσόντα, τα δικαιολογητικά και την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ (”κατεβάζοντας” στον υπολογιστή σας τα σχετικά αρχεία pdf)

Σχολιάστε

sixteen + eight =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here