Διαδικτυακή παρουσίαση για τις σπουδές στις ΗΠΑ

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 11 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Ηλεκτρονικό παράθυρο στην αμερικανική τριτοβάθμια εκπαίδευση θα έχουν διαθέσιμο σήμερα, και για 24 ώρες, οι νέοι που επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με σπουδές στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, από τις 7.00 σήμερα το πρωί έως και αύριο στις 8.00 το πρωί θα λειτουργήσει διαδικτυακή έκθεση Αμερικανικών Κολεγίων από την υπηρεσία EducationUSA. Οι ενδιαφερόμενοι «θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διαδικτυακή συζήτηση με εκπροσώπους κολεγίων και πανεπιστημίων, να διερευνήσουν περισσότερες από 150 σχολές και να παρακολουθήσουν ζωντανές παρουσιάσεις από ειδικούς της υπηρεσίας Education USA και του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για την επιλογή του σωστού πανεπιστημίου και την κατανόηση των κανονισμών σχετικά με τη φοιτητική βίζα και τις επιλογές χρηματοδότησης» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. «Πληροφορηθείτε για ολόκληρο το φάσμα των επιλογών στην αμερικανική ανώτερη εκπαίδευση, από τα κοινοτικά κολέγια, τα κολέγια ελευθέρων σπουδών, μέχρι τα πανεπιστήμια. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορείτε να μιλήσετε με εκπροσώπους εκατοντάδων ιδρυμάτων σχολών, μεταξύ των οποίων το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, το UCLA και το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης», προσθέτει η ανακοίνωση απευθυνόμενη προς τους ενδιαφερόμενους.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθούν από ειδήμονες ζωντανά σεμινάρια με θέματα «Ανακαλύψτε την αμερικανική ανώτερη εκπαίδευση» (2-3 μ.μ.), «Διεθνείς σπουδαστές μοιράζονται την εμπειρία τους» (3-4 μ.μ.), «Εγγραφές μεταπτυχιακών σπουδαστών και χρηματοδότηση» (4-5 μ.μ.), «Προπτυχιακές εγγραφές και χρηματοδότηση» (5-6 μ.μ.), «Κατανοώντας τα κοινοτικά κολέγια» (6-7 μ.μ.). «Η διαδικασία της έκδοσης φοιτητικής βίζας» (7-8 μ.μ.), «Επιλέγοντας ένα αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα» (8-9 μ.μ.).

Οι διαδικτυακές συζητήσεις θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων και μετά την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Για τη συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν. Για το θέμα πληροφορίες θα βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
http://www.collegeweeklive.com/

1 σκέψη στο “Διαδικτυακή παρουσίαση για τις σπουδές στις ΗΠΑ

  1. Τα πτυχία μηχανικού(προπτυχιακο)απο ΗΠΑ δεν αναγνωρίζονται απ’το ΔΟΑΤΑΠ,ΤΕΕ, αλλά ούτε κι απ’τις μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Χρειάζονται επι πλέον μαθήματα και εξετάσεις.

Σχολιάστε

two × one =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here