Οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για είσοδο σε ΑΕΙ & ΤΕΙ αθλητών που κατέκτησαν 1η έως 3η νίκη Πανελλήνιους Μαθητικούς − Σχολικούς Αγώνες

Στο ΦΕΚ 24Α/2013 και στο άρθρο 38 αναφέρεται:
7) Για 1η έως 3η νίκη σε Πανελλήνιους Μαθητικούς − Σχολικούς Αγώνες παρέχεται 20% προσαύξηση για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και για εισαγωγή σε άλλη σχολή ή τμήμα Α.Ε.Ι., παρέχεται προσαύξηση 10% για την 1η νίκη, 8% για τη 2η νίκη και 7% για την 3η νίκη, υπό την προϋπόθεση ότι ισχύουν για τη διοργάνωση που επιτεύχθηκε η διάκριση οι προϋποθέσεις που ισχύουν για τους Πανελλήνιους Αγώνες, κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα, λογιζομένων, για την εφαρμογή του παρόντος εδαφίου, των σχολείων ως σωματείων.
Δεν αναγνωρίζεται η διάκριση η οποία σημειώνεται από μαθητή−τρια – αθλητή−τρια, που μεταγράφεται είτε από ένα Λύκειο της ημεδαπής σε άλλο είτε σε Λύκειο της ημεδαπής από Λύκειο της αλλοδαπής κατά το σχολικό έτος της διάκρισης όσον αφορά στα ομαδικά αθλήματα. Η απαγόρευση του προηγούμενου εδαφίου δεν ισχύει, όταν αφορά μαθητή−τρια – αθλητή−τρια που ήταν μόνιμος−η κάτοικος της αλλοδαπής και για πρώτη φορά μετεγγράφεται σε Λύκειο της ημεδαπής ή σε μαθητήτρια – αθλητή−τρια που ο ασκών την επιμέλειά του−της εγκαθίσταται λόγω αποδεδειγμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων σε άλλη περιοχή.
Σε περίπτωση που μαθητής – αθλητής κατακτήσει 1η νίκη, τόσο σε Πανελλήνιους Μαθητικούς – Σχολικούς αγώνες όσο και σε Πανελλήνιους αγώνες, τότε τα προβλεπόμενα κατά τα ανωτέρω ποσοστά προσαύξησης  για την εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ή σε άλλη σχολή ή τμήμα Α.Ε.Ι. προσαυξάνονται κατά μία ποσοστιαία μονάδα.
Επιφυλασσομένων των οριζομένων στο πρώτο και τρίτο εδάφιο της παραγράφου αυτής, όλοι οι αθλητές−τριες που έχουν κατακτήσει μία τουλάχιστον νίκη από τις αναφερόμενες στις περιπτώσεις 1 έως και 7 της παρούσας παραγράφου, εισάγονται στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. σε ποσοστό 20% επιπλέον του εκάστοτε αριθμού των εισακτέων στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και σε ποσοστό 3% επιπλέον του εκάστοτε αριθμού των εισακτέων σε οποιαδήποτε άλλη σχολή ή τμήμα Α.Ε.Ι.. Οι αθλητές−τριες που εισάγονται στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. κατά τις διατάξεις της παρούσας παραγράφου, υποχρεούνται να ακολουθήσουν την ειδικότητα του αθλήματος στο οποίο σημείωσαν τη διάκριση, εφόσον το τμήμα εισαγωγής του−της χορηγεί την ειδικότητα αυτή.
Κατά τον προσδιορισμό των θέσεων που αντιστοιχούν στα ποσοστά που αναφέρονται στις περιπτώσεις 1 έως 7 της παραγράφου αυτής, γίνεται στρογγυλοποίηση στην αμέσως επόμενη ακέραιη μονάδα, αν προκύπτει δεκαδικό υπόλοιπο ίσο ή μεγαλύτερο από το μισό της
ακέραιης μονάδας. Αν το δεκαδικό υπόλοιπο είναι μικρότερο από το μισό της ακέραιης μονάδας, δεν λαμβάνεται υπόψη, εκτός εάν μηδενίζεται η θέση, οπότε γίνεται στρογγυλοποίηση στην ακέραιη μονάδα, ώστε σε κάθε περίπτωση να υπάρχει μία τουλάχιστον θέση για κάθε Σχολή ή Τμήμα Α.Ε.Ι..

Ένα παράδειγμα για υποψήφιο με 3η νίκη σε Πανελλήνιους Αγώνες. Σε αυτή τη κατηγορία παρέχεται 20% προσαύξηση για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και 7% για εισαγωγή σε άλλη σχολή ή τμήμα Α.Ε.Ι..
Έστω ένας μαθητής θέλει να περάσει στο ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Λαμίας που πέρσι η βάση ήταν για τη Γενική Σειρά: 14810 μόρια. Αυτός ο υποψήφιος για να περάσει με την προσαύξηση του 7% πρέπει να έχει τα ελάχιστα μόρια x που υπολογίζονται από την εξίσωση:
x+0,07*x=0,9*14810 =>1,07x=13.329=> x=12.457 μόρια
Αφού έχει αυτή την ελάχιστη βάση μπορεί να διεκδικήσει το 3% των θέσεων (20% των θέσεων στα ΤΕΦΑΑ). Δηλ. στη σχολή αυτή υπάρχει κέρδος 2353 μορίων που αντιπροσωπεύει το 16% της κανονικής βάσης (14810).
Για τη Νομική Θεσ/νίκης: x+0,07*x=0,9*18715=> x=15.742 μόρια Δηλ. στη σχολή αυτή υπάρχει κέρδος 2973 μορίων που αντιπροσωπεύει το 16% της κανονικής βάσης (18715)
ΟΛΟΣ ο νόμος εδώ

Καλοδήμος Δημήτρης
Υπεύθυνος ΣΕΠ
ΚΕΣΥΠ Λαμίας

© 2013, . Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του sep4u.gr

Print Friendly

46 comments

 • stelios

  κ. Δημητρη μήπως μπορείτε να ανεβάσετε ποιοι παίρνουν τα μόρια από τις σχολικές ομαδες. Αν υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται.

 • stelios

  Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΩ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΆΡΩ ΤΑ ΜΌΡΙΑ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΔΗΜΟΣ

  • admin

   στα ομαδικά αθλήματα ο αθλητής θα πρέπει να έχει συμμετοχή τουλάχιστον στο 50% των αγώνων της διοργάνωσης

 • panos

  Παρακαλω αν ειναι ευκολο να μαθω για την την διαδικασια υπολογισμου με τα μορια (20%) για ΤΕΦΑΑ
  ευχαριστω

 • panos

  Παρακαλω να με ενημερωσετε αν μαζι με το bonus του 20% για ΤΕΦΑΑ λαμβανεται υπ οψην και το οτι ειμαι τριτεκνος.Αν θα μπορουσατε να το εξηγησετε με καποιο παραδειγμα.
  Σας ευχαριστω πολυ

  • admin

   θα συμμετέχετε στις θέσεις για ΤΕΦΑΑ με την εξής σειρά: Γενική Σειρά>Τρίτεκνοι>Αθλητές

 • Vassilios

  Καλησπέρα σας, έχω μπερδευτεί λίγο με τον υπολογισμό. Αν για παράδειγμα κάποιος βγάλει 16000 μόρια τότε με την προσαύξηση 10% – αν υποθέσουμε πως κατέχει την πρώτη νίκη σε πανελλήνιους – λογικά θα φτάσει τα 17600. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος με 15742 μόρια, όπως φαίνεται στο παράδειγμά σας, με την προσαύξηση φτάνει τα 18715. Βάσει των περσινών δεδομένων για την εισαγωγή στην νομική Αθήνας απαιτούνταν 18874 μόρια, άρα υποθέτω πως αν καποιος αθλητής, που δικαιούταν το 10%, είχε βγάλει τόσα μόρια ώστε αυξάνοντάς τα κατά 10% εφτανε τα 18874 μπορούσε να διεκδικήσει θέση ανάμεσα στους υπολοίπους υποψήφιους αθλητές, δηλαδή στο 3% των θέσεων. Πέρσι εισήχθησαν 400 άτομα άρα μιλαμε για 12 θέσεις. Σύμφωνα με τη δική μου σκέψη, τα ελάχιστα μόρια που θα έπρεπε να συγκεντρώσει κανείς ήταν περίπου 17873 – τα οποία αν αυξήσουμε κατά 10% φτάνουν τα 18874 -για να καταφέρει να διεκδικήσει θέση στη νομική της Αθήνας. Σύμφωνα όμως με το δικό σας παράδειγμα, υπολόγισα πως αρκούσε κάποιος να είχε συγκεντρώσει 15446 για να φτασει τη βάση της νομικής Αθηνών. Πώς προκύπτει αυτή η συνάρτηση που παρουσιάζετε πιο πάνω και γιατί η σκέψη μου είναι λανθασμένη εφόσον μιλάμε για προσαύξηση της τάξεως του 10%; Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

  • admin

   o νόμος φέτος άλλαξε. Ο νέος νόμος λέει ότι μαζί με την προσαύξηση πρέπει να συγκεντρώσεις το 90% της βάσης.
   Δηλαδή χ+0,9χ=βάση. Για τη Νομική Θεσ/νίκης με προσαύξηση 7%:
   x+0,07*x=0,9*18715=> x=15.742 μόρια
   Δηλ. στη σχολή αυτή υπάρχει κέρδος 2973 μορίων που αντιπροσωπεύει το 16% της κανονικής βάσης (18715)

 • Ιωαννα

  καλησπερα! για την νομικη θεσσαλονικης που αναφερθηκε παραπανω εαν ενας μαθητης εχει γραψει 15.742 και πανω εχει περασει στη σχολη ή απλα μπαινει στη λιστα τον αθλητων και αναλογα με το ποσα ατομα θα παρει η σχολη περνανε οι καλυτεροι?

  • admin

   μπαίνει στη λίστα διεκδίκησης του 3% των επιπλέον θέσεων. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει στη σχολή αυτή..

 • Ιωαννα

  Ευχαριστω πολυ!

 • Giorgos

  Καλημερα σας, διαβασα στο ΦΕΚ οτι για να ισχυσει το 10% των αθλητων πρεπει να ειναι ενεργοι αθλητες. “Απαραιτητη προυποθεση για να ασκηθει το δικαιωμα του προηγουμενου εδαφιου ειναι ο αθλητης η η αθλητρια να ειναι ενεργοι αθλητες, χωρις διακοπη της αθλητικης τους δραστηριοτητας, εως την ημερομηνια υποβολης της σχετικης αιτησεως, ιδιοτητα που θα πιστοποιειται με βεβαιωση της οικειας,αναγνωρισμενης, κατα τον παροντα νομο Ομοσπονδιας, που καλλιεργει το σχετικο αθλημα η αγωνισμα αθληματος, η οποια θα επικυρωνεται απο την Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου”. Εγω συμμετειχα σε αγωνες το 2011-12 και εχω φυλλο αθλητη για αυτη την περιοδο και 1η νικη στο Πανελληνιο Πρωταθλημα εφηβων. Αυτο σημαινει οτι δεν δικαιουμαι το 10% αν δεν εχω συμμετοχη σε αγωνες του 2013?

  Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

 • stefanos

  Καλησπερα σας χρειαζομαι μια διευκρινηση για το εν λογω θεμα..
  Προσωπικα θελω να περασω τει φυσικοθεραπειας θεσσαλονικης με βαση 15935.
  Εχω 10% απο 1η θεση σε πανελληνιους αγωνες.. Ποσο πρεπει να γραψω για να μπορεσω να μπω στη σχολη? Ειναι μονο αυτη η πρυποθεση ή πρεπει να υπολογισω και τους εισακτεους της σχολης(νομιζω ειναι 65 ατομα)?πως πρεπει να κινηθω?

  • admin

   χ+0,1χ=0,9*15935=>χ=13038 περίπου. Δεν αρκεί μόνο να γράψεις πάνω από 13038.
   Αφού περάσεις τα 13038 μόρια μπαίνεις σε διαδικασία διεκδίκησης για το 3% των θέσεων με άλλους αθλητές με πρώτες νίκες..

 • Giorgos

  Καλημερα σας, διαβασα στο ΦΕΚ οτι για να ισχυσει το 10% των αθλητων πρεπει να ειναι ενεργοι αθλητες. “Απαραιτητη προυποθεση για να ασκηθει το δικαιωμα του προηγουμενου εδαφιου ειναι ο αθλητης η η αθλητρια να ειναι ενεργοι αθλητες, χωρις διακοπη της αθλητικης τους δραστηριοτητας, εως την ημερομηνια υποβολης της σχετικης αιτησεως, ιδιοτητα που θα πιστοποιειται με βεβαιωση της οικειας,αναγνωρισμενης, κατα τον παροντα νομο Ομοσπονδιας, που καλλιεργει το σχετικο αθλημα η αγωνισμα αθληματος, η οποια θα επικυρωνεται απο την Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου”. Εγω συμμετειχα σε αγωνες το 2011-12 και εχω φυλλο αθλητη για αυτη την περιοδο και 1η νικη στο Πανελληνιο Πρωταθλημα εφηβων. Αυτο σημαινει οτι δεν δικαιουμαι το 10% αν δεν εχω συμμετοχη σε αγωνες του 2013?

  Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

  • ανδρεας

   φιλε γιωργο την ιδια ακριβως απορια εχω και εγω.. αλλα πηρα τηλεφωνο στην ομοσπονδια του αθληματος μου και μου ειπαν οτι κανονικα παιρνουμε τα μορια απο το πανελληνια. .και οτι αυτο για την εν ενεργεια ειναι για οσους εχουν διεθνεις διακρισεις που παιρνουν πολυ μεγαλη μοριοδοτηση και ανευ..ποτε ομως δεν εισαι σιγουρος με αυτα

 • maria p.

  Πως υπολογίζονται οι θέσεις των αθλητών των δυο περασμένων ετών. Δηλάδή αν σε μια σχολή οι εισαχθέντες εφέτος είναι 160 πόσες είναι οι θέσεις για τους εισαχθέντες αθλητές προηγούμενων ετών δηλαδή με το 10% των αθλητών.???

 • spyros

  καλησπερα σας, για να περασει καποιος αθλητης στα ΤΕΦΑΑ αθηνων με το 20% ποσα μορια θα πρεπει να εχει απο τις πανελληνιες εξετασεις ?

 • Costas Zangelidis

  Τι γίνεται στην περίπτωση που ένας αθλητής (η κόρη μου) έχει 10 χρυσά, 4 αργυρά και 7 χάλκινα σε πανελλήνιους; Τα μπόνους προστίθενται;

 • Τεο

  ηθελα να ρωτησω ποσους αθλητες 8α παρει θεσ/νικη με το 20% και αμα εισαι αθλητης Α κατηγορια μπορεις να ερθεις στην πολη που ειναι η ομαδα??

 • ανδρεας

  γεια σας φιλοι θα ηθελα να κανω μια ερωτηση… ειμαι αθλητης του ταεκβοντο και εχω στον ενεργητικο μου πολλες διακρισεις σε πανελληνιο επιπεδο με κυριοτερη 2ος στο πανελληνιο πρωταθλημα εφηβων το 2012..εγω ομως λογω και ενος τραυματισμου αλλα και πανελληνιων διοτι εδινα φετος μεσα στο 2013 δεν επαιξα αγωνες. .γνωριζει καποιος αν δικαιουμαι το 8% για Α.Ε.Ι-Τ.Ε.Ι και 20% για ΤΕΦΑΑ γιατι αυτο με την εν ενεργεια που αναφερει ο νομος δεν διευκρινιζει αν πρεπει μεσα στο 2013 να εχεις παιξει αγωνες. .οποιος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει

 • panagiotis

  Η μοριοδότηση πρέπει να γίνεται με βάση τη διάκριση. Αν κάποιος μπορεί να συνεχίσει τον αθλητισμό για αντικειμενικούς λόγους έχει καλώς. Η διάκριση είναι ανεξάρτητο θέμα,βάση της οποίας μοριοδοτείται ο μαθητής.

 • αλεξια

  στο νομο που παραθετετε επανω δε βρηκα καπου κατι σχετικο με αυτο που λετε για το 90 τις εκατο της βασης.απλα λεει οτι υπαρχει προσαυξηση 10 τις εκατο.μπορειτε να μου πειτε απο που το διαπιστωνουμε αυτο??ευχαριστω

  • admin

   στη σελίδα 472: Περαιτέρω παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής διακριθέντων κατά την έννοια του παρόντος αθλητών−τριών, με την προϋπόθεση της συνδρομής των όσων
   ορίζονται στο δεύτερο εδάφιο της παρούσας παραγράφου, στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ή σε άλλη σχολή ή τμήμα Α.Ε.Ι., σύμφωνα με τη σειρά προτίμησής τους στο μηχανογραφικό
   τους δελτίο κατά φθίνουσα σειρά μορίων και εφόσον συγκεντρώνουν αριθμό μορίων τουλάχιστον ίσο με το 90% του αριθμού των μορίων του τελευταίου εισα−
   χθέντος στη συγκεκριμένη σχολή στο ίδιο ακαδημαϊκό έτος

   • αλεξια

    ααα ευχαριστω παρα πολυ δεν το ειχα προσεξει πριν.με βοηθησατε αρκετα

 • SMAK

  Η κόρη μου είναι ορφανή πατρός και φέτος κατατάχθηκε 3η σε ΠΑνελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. ΘΑ ήθελα να σας παρακαλέσω αν γνωρίζετε να μου πείτε εάν συνδιάζονται τα μόρια της αθλητικής διάκρισης με το γεγονός ότι θα δώσει εξετάσεις μέσω ειδικής κατηγορίας, Ευχαριστώ πολύ.

  • admin

   Πρώτα θα εξεταστεί στη γενική σειρά, μετά στα Κοινωνικά Κριτήρια και τέλος με το ξεχωριστό μηχανογραφικό στη κατηγορία αθλητών με διακρίσεις

 • Costas Zangelidis

  Στην περίπτωση που ένας αθλητής (η κόρη μου) έχει 10 χρυσά,σε πανελλήνιους, τα μπόνους προστίθενται;

 • Elena

  Καλημέρα σας,εάν κάποιος αθλητής γράψει στις φετινές πανελλήνιες 16000 ,είναι αθλητής με προσαύξηση 10%.Πρώτη σχολή προτίμησης είναι η Νομική Αθηνών .Περνάει ;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • Καλοδήμος Δ.

   Έχω κάνει αγώνα κατά των προβλέψεων… που μονίμως διαψεύδονται…

 • Elena

  Μπορείτε τουλάχιστον να μου εξηγήσετε πως υπολογίζονται τα μόρια;

 • Γιωργος Αρχιμανδριτης

  Ο γιος μου περυσι εχασε την διακριση γιατι η α2 μπασκετ θεωρηται επαγγελματικη.Μετα απο αγωνα μου ειπαν οτι θα γινει τροποποιηση για αυτο το θεμα.Ξερετε κατι;

 • Γιωργος Αρχιμανδριτης

  Με τον καινουργιο αθλητικο νομο που θα ψηφιστει τωρα

 • Δήμητρα Γαρίτση

  Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τη φόρμα για τον υπολογισμό ελάχιστων μορίων για αθλητές. ο υπολογισμός για το 20% πρέπει να είναι σωστός. Το 7% και το 8% πρέπει να είναι λάθος γιατί κατεβάζει τη βάση της σχολής μόνο κατά 10% και δεν αφαιρεί το ποσοστό. Παρακαλώ ελέγξτε το και πείτε μου αν είναι έτσι ή αν οι δικοί μου υπολογισμοί είναι λάθος.
  Ευχαριστώ

 • Σταθης

  Αν στα δικαιολογητικά των αθλητών στα παραρτήματα Α και Β ενώ τα έχω επικυρώσει από το ΚΕΠ και υπογράψει ξέχασα να βάλω ημερομηνία θεωρείται άκυρη η αίτηση μου;

 • Έλλη-Θεοδώρα Μαυροκεφάλου

  Θα δώσω πανελλήνιες το έτος 2016-2017 και στις 13 Απριλίου του 2014 έλαβα Β’ Βραβείο στον εθνικό διαγωνισμό που οργάνωσε η εταιρία στήριξης χορού ‹‹Τερψιχόρης Έργα›› στην κατηγορία σύγχρονο ομαδικό κατηγορία 3. Δίνει κάποιο ποσοστό μορίων για την εισαγωγή μου σε Α.Ε.Ι.;;;

  • Καλοδήμος Δ.

   αναγνωρίζονται μόνο όσα διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

 • Μιμης

  Καλησπερα,
  Συμμετειχα φετος στις πανελλαδικες εξετασεις και εγραψα 16,421 μορια. Ειμαι 27 χρονων και στα 18 μου ειχα δευτερη θεση σε πανελληνιο πρωταθλημα εφηβων σε ομαδικο αθλημα (βολει) το ετος 2007. Την διακριση αυτη ΔΕΝ την χρησιμοποιησα ποτε για εισαγωγη στην τριτοβαθμια καθως ξερω οτι μετα την πρωτη φορα που γινεται χρηση ισχυει για δυο χρονια, θα μπορουσα φετος εστω και εκπροθεσμα να υποβαλλω αιτηση για Φυσικοθεραπεια αθηνας? Πετυχα στην δευτερη επιλογη μου Φυσικοθεραπεια στο αιγιο. Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια /συμβουλη ευπροσδεκτη.
  Ευχαριστω εκ των προτερων Δημητρης

 • Eleftheria Gian

  Καλησπέρα.ειμαι θεωρητική κατεύθυνση και έχω επιλέξει βιολογία γενικής για να ανοίξω το 3ο πεδίο ..παραλληλα έχω κερδίσει από πανελληνιους αγώνες την τρίτη θέση κ συνεπώς το 7%.για να μπορέσω να περάσω σε μια σχολή άνω των 18.000 μορίων θα πρέπει να συγκεντρωσω αριθμό μορίων ισο με το αριθμό του τελευταίου εισαχθέντα για να διεκδικησω το 3% των θέσεων;γιατί στη δικη μου περίπτωση τα μόρια μειώνονται που επέλεξα βιολογία γενικής

 • ΑΧΙΛΛΕΑΣ

  Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΦΕΤΟΣ (2017) ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ 10%. ( ΜΟΝΟ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ). ΕΠΙΣΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2017.
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ 10%.

 • Victoria

  Έχω διακρίσεις 1ης Θέσεις στο στίβο σε σχολικούς αγώνες κ όχι μόνο από την ηλικία τον 10-13 μετράνε ? Τώρα είμαι 22 κ θα κάνω με το 10% ..μπορώ να τα δηλώσω ?
  ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΚΆΠΟΙΟΣ! !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 10 =