Στο τελικό σχέδιο ΑΘΗΝΑΣ έχουμε 12% μείωση στον αριθμό των σχολών.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 11 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Στο τελικό(;) σχέδιο ΑΘΗΝΑ οι συνολικές μοναδικές σχολές είναι 450 . Αν λάβουμε υπόψιν ότι οι συνολικές σχολές το 2012 ήταν 514 και φέτος δύο στρατιωτικές δεν πάρουν υποψήφιους η μείωση των σχολών με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ ήταν 514-450-2=62 . Δηλαδή στο τελικό σχέδιο ΑΘΗΝΑ έχουμε μείωση σχολών ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ απο αυτή που προέβλεπε το αρχικό σχέδιο ΑΘΗΝΑ και οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν  λόγο για μείωση της τάξης του 30% δηλαδή 150 σχολές. Στο τελικό σχέδιο ΑΘΗΝΑΣ έχουμε 12% μείωση στον αριθμό των σχολών.  Το αρχικό σχέδιο ΑΘΗΝΑ ανέφερε ότι πρίν το σχέδιο ΑΘΗΝΑ το σύνολο των τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ ήταν 480 και με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ θα προέκυπταν 386 τμήματα δηλαδή μείωση: 480-386=94 τμήματα τα οποία με το τελικό στάδιο ΑΘΗΝΑ έγιναν… 62! Οι κάθε λογής πιέσεις επανέφεραν 32 τμήματα!!!

Καλοδήμος Δ. , Υπεύθυνος ΣΕΠ , ΚΕΣΥΠ Λαμίας

Σχολιάστε

12 − 7 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here