Από 10/4/2013 έως και 26/4/2013 η ταυτοποίηση υποψηφίων για μεταφορά θέσης (μετεγγραφή)

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση με αρ.ΦΕΚ 802 τ. Β / 5-4-2013 και με θέμα «Ρύθμιση θεμάτων για τημεταφορά θέσεων επιτυχόντων στις εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου του σχολικού έτους 2011-2012 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση» πρέπει οι  δικαιούχοι για μεταφορά θέσης (μετεγγραφή)πρέπει: α) να παρουσιαστούν σε μία από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας προσκομίζοντας το δελτίοΑστυνομικής τους ταυτότητας ή το διαβατήριό τους προκειμένου να ταυτοποιηθούν, β) να δημιουργήσουν μέσωτης ηλεκτρονικής πλατφόρμας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους με τον οποίο μπορούν να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση μεταφοράς της θέσης τους.
Η εφαρμογή που παρέχει τους σχετικούς κωδικούς θα είναι διαθέσιμη για το χρονικό
διάστημα από Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013.
Οι δικαιούχοι αφού αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας θα πρέπει να
ακολουθήσουν το σύνδεσμο http://solon.minedu.gov.gr/ που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και χρησιμοποιώντας τα προτεινόμενα βήματα μπορεί να υποβάλει την αίτησή του.
Προτείνεται να διαβάσετε προσεκτικά το Εγχειρίδιο Χρήσης του συστήματος, καθώς και τις Συχνές Ερωτήσεις για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.
Εύρεση Αντιστοιχιών Σχολών – Τμημάτων
http://solon.minedu.gov.gr/Institutions
Εγχειρίδιο Χρήσης
Συχνές Ερωτήσεις

Στη ΔΔΕ Φθιώτιδας η ταυτοποίηση γίνεται στο 4ο όροφο στον Κο Στεφανή Βασίλειο.
Προσοχή: Να έχετε μαζί σας τον 8ψήφιο αριθμό υποψηφίου.
Καλοδήμος Δ. Υπεύθυνος ΣΕΠ – ΚΕΣΥΠ Λαμίας