Απίστευτο θράσος!

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 11 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Πριν λίγο είδα την απίστευτη αναίδεια που έδειξαν στο πρόσωπο του προέδρου του ΤΕΙ Πατρών Κου Καπλάνη!
Στο video που είδα στη τηλεόραση κάποιες φοιτήτριες  μιλούσαν στο Πρόεδρο του τμήματος με απίστευτο θράσος με εκφράσεις πεζοδρομίου.Οι φοιτητές κράτησαν ομήρους 24 καθηγητές και διοικητικούς  του ιδρύματος για 10 ώρες! Με την εικόνα αυτή που είδαν χιλιάδες Έλληνες φορολογούμενοι θα έχουν ένα ακόμα σοβαρό λόγο να θέλουν να κλείσει αυτό το τμήμα στο οποίο σπουδάζουν φοιτητές που συμπεριφέρονται με εντελώς απαράδεκτο τρόπο. Οι όποιες διεκδικήσεις πρέπει να γίνονται με πολιτισμένο τρόπο και με σεβασμό θεσμών και ανθρώπων. Δεν μπορεί να μιλάνε στο Πρόεδρο του ΤΕΙ με το χυδαίο τρόπο που είδα στο VIDEO.
Με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ που δεν έγινε τίποτα στα ΑΕΙ και έκλεισαν κάποια ΤΕΙ που πάνω από τους μισούς επιτυχόντες δεν πήγαιναν να πάρουν ούτε το πάσο και πολλοί περισσότεροι είχαν περάσει με ελάχιστα μόρια προκλήθηκε μια απίστευτη ένταση χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος! Το αρχικό σχέδιο ΑΘΗΝΑ είχε λιγότερες 94 σχολές και στο τελικό(;) 62! Μια χώρα σαν την Ελλάδα να έχει 450 σχολές !!! Και να σκεφτεί κανείς ότι οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 130 με 150 σχολές λιγότερες!

Ο διαχειριστής

Σχολιάστε

one × 2 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here