Νέο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 11 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εφαρμoγή του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΘΗΝΑ από φέτος το Τμήμα Επισκεπτών Υγείας συγχωνεύεται με το Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) του ΑΤΕΙ-Αθήνας και δημιουργείται το Νέο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας με δύο κατευθύνσεις: α) της Δημόσιας Υγείας που η παρακολούθηση του πλήρους προγράμματος σπουδών του θα αποδίδει τον τίτλο του Επόπτη Δημόσιας Υγείας (κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα) και β) της ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (community health) που η παρακολούθηση του πλήρους προγράμματος σπουδών θα αποδίδει τον τίτλο του επαγγελματία ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΥΓΕΙΑΣ (κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα Π.Δ.351/89, Άρθρο 3, ΦΕΚ: 159/14-6-1989). Επισημαίνεται ότι οι δύο κατευθύνσεις ξεκινούν από το πρώτο εξάμηνο σπουδών, ενώ επιλέγονται από τους υποψηφίους στο μηχανογραφικό δελτίο των πανελλαδικών Εξετάσεων 2013.

Αναλυτικά εδώ

Σχολιάστε

one × 2 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here