Η νέα σχέση μας με τη γνώση

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 11 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Του Απόστολου Λακασά, εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Κάποιος που θα εισαχθεί στα τέλη Αυγούστου, όταν θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ, σε Τμήμα Κοινωνιολογίας ή Θεολογίας τι δουλειά θα κάνει όταν θα αποφοιτήσει; Πάντα υπήρχε το σχετικό ερώτημα και κυρίως για τις σχολές των ανθρωπιστικών σπουδών, οι απόφοιτοι των οποίων δεν διέθεταν πολλές επιλογές και οι περισσότεροι προσέβλεπαν σε πρόσληψη στη δημόσια εκπαίδευση.
Ομως πλέον η πηγή των προσλήψεων στο Δημόσιο στέρεψε. Αρα να κλείσουμε τις σχολές; Βεβαίως και πρέπει να εισαχθούν 18χρονοι σε σχολές χαμηλής επαγγελματικής ζήτησης. Αρκεί να το θέλουν πραγματικά και όχι επειδή απλώς δεν είχαν τα μόρια για να πετύχουν στη σχολή της αρεσκείας τους.
ΟΛΟ το άρθρο εδώ

Σχολιάστε

three × two =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here