Βραβείο για το φοιτητικό παράρτημα του Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος

ieee-gr-2013
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το IEEE University of Central Greece Student Branch (Φοιτητικό παράρτημα του Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος) έλαβε το IEEE Regional Exemplary Student Branch Award, το οποίο αποτελεί επιβράβευση, σε παγκόσμιο επίπεδο, για τις δραστηριότητές του για το περασμένο ακαδημαϊκό έτος.
Κάποιες από τις δραστηριότητές του κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 ήταν η διοργάνωση ομιλιών, εργαστηριακών κύκλων και συνεδρίων σε σύγχρονα επιστημονικά πεδία, η εθελοντική συμμετοχή και προσφορά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπως η εθελοντική αιμοδοσία και το 1st Lamia Night Run και η επίσκεψη σε Λύκεια της Λαμίας για προσανατολισμό των μαθητών σχετικά με την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Η βράβευση αυτή δε θα ήταν εφικτή χωρίς το ζήλο και τις προσπάθειες των ενεργών μελών του IEEE UCG Student Branch, την οικονομική ενίσχυση από τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου και τους τοπικούς χορηγούς μας, αλλά και χωρίς την αδιάκοπη και πολύτιμη βοήθεια Καθηγητών και Διδακτορικών Φοιτητών του Πανεπιστημίου μας, αλλά και υπολοίπων της Ελλάδος. Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους παραπάνω και ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξη τους και το επερχόμενο ακαδημαϊκό έτος για να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.
Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Counselor μας, Ιωάννη Αναγνωστόπουλο και στο Μέντορα μας, Αθανάσιο Κακαρούντα για τη στήριξη και την καθοδήγησή που μας παρείχαν.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ο Γραμματέας,
Μουσμούτης Ιωάννης