ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης Για πρώτη φορά οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Ανακοινώθηκαν και αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (http://www.minedu.gov.gr/) όλες οι προσφερόμενες ειδικότητες που θα διδάσκονται από τη φετινή χρονιά στα δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και στη νέα δομή στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος λειτουργεί ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από οποιοδήποτε μέρος της χώρας να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής από το σπίτι τους, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν και να συμπληρώνουν αιτήσεις επί τόπου στα ΙΕΚ, όπως συνέβαινε έως τώρα.
Επίσης, από φέτος στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) θα παρέχεται δωρεάν φοίτηση σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να καταρτιστούν στις προσφερόμενες ειδικότητες.

Δείτε εδώ τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο video που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό

Για τις Αιτήσεις Συμμετοχής πατήστε εδώ.

Για τις Ειδικότητες Ι.Ε.Κ. 2013-2014 πατήστε εδώ

Αναζήτηση Ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ εδώ

Για τις Ειδικότητες Σ.Ε.Κ. 2013-2014 πατήστε εδώ

Για το Εκπαιδευτικό σύστημα πατήστε εδώ *

Για τα Επαγγέλματα και Επίπεδα εκπαίδευσης πατήστεεδώ

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

*Σχόλιο του διαχειριστή : το Εκπαιδευτικό σύστημα που παρουσιάζεται εδώ από το Υπουργείο Παιδείας έχει συμπληρωθεί:
Υπάρχει δυνατότητα από την Α ΕΠΑΛ να συνεχίσεις στη Β ΓΕΛ

Σχολιάστε

fourteen + 6 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here