Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καταλαμβάνει την 123η θέση στον κόσμο μεταξύ των 1000 καλύτερων business schools

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καταλαμβάνει την 123η θέση στον κόσμο μεταξύ των 1000 καλύτερων business schools, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή άνοδο από την περυσινή 230η θέση

euniversalΑνακοινώθηκαν, στο πλαίσιο του 6th Eduniversal World Convention on Business Education, τα αποτελέσματα της διεθνούς κατάταξης Eduniversal Business Schools Ranking Results, τα οποία βαθμολογούν και κατατάσσουν τα 1000 καλύτερα business schools παγκοσμίως. Στην κατάταξη αυτή, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κατέλαβε την 123η θέση στον κόσμο, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή άνοδο από την περυσινή 230ηθέση, και αξιολογήθηκε ως Top Business School (4 αστέρια). Τα πλήρη αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.eduniversal-ranking.com.

Η παραπάνω διάκριση καταδεικνύει και επιβραβεύει τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει η πανεπιστημιακή μας κοινότητα, συχνά σε πολύ αντίξοες συνθήκες, με στόχο την αριστεία και την υψηλής στάθμης εκπαίδευση των φοιτητών μας.

πηγή: http://www.aueb.gr/

Σχολιάστε

3 + sixteen =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here