116 επιπλέον υποψήφιοι θα εισαχθούν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ)

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφαση Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για ενίσχυση του αριθμού των εισακτέων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)

Τη δυνατότητα σε εκατόν δέκα έξι (116) επιπλέον υποψήφιους να εισαχθούν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) και να διεκδικήσουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση ως Αξιωματικοί Ε. Ν. δίνει με απόφασή του ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Σύμφωνα με την απόφαση, ειδικότερα, προβλέπεται η εισαγωγή επιπλέον 66 Πλοιάρχων και 50 Μηχανικών σπουδαστών για το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014. Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών του κ. Βαρβιτσιώτη για ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας , επιτυγχάνοντας, παράλληλα, την καλύτερη αξιοποίηση των εκπαιδευτικών και κτιριακών υποδομών των Α.Ε.Ν.
Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου υλοποίησε για φέτος το σύνολο των υποβληθέντων αιτημάτων μετεγγραφών στις Α.Ε.Ν , με τήρηση αποκλειστικά κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων, λαμβάνοντας υπόψη, επιπρόσθετα, την ανάγκη παραμονής όλων των σπουδαστών εντός της Ναυτικής Εκπαίδευσης.

πηγή

Σχολιάστε

3 × 2 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here