Η υπουργική απόφαση για τις μετεγγραφές

πατήστε εδώ

για τις μετεγγεφές ισχύει ο νόμος 4186/2013 άρθρο 34

metegrafes1314

στη παράγραφο 7 του άρθρου 3 αναφέρεται:
Η επιλογή των επιτυχόντων μεταφοράς θέσης, θα γίνει βάσει του πρώτου κριτηρίου που ορίζεται στην παράγραφο 4 του άρθρου 34 υποπαράγραφο α) του ν. 4186/2013 (Α΄ 193), δηλαδή το κατά κεφαλήν εισόδημα κατά αύξουσα κατανομή. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με το πρώτο αυτό κριτήριο, γίνεται χρήση των υπολοίπων κριτηρίων που προβλέπονται στην παράγραφο 4 του ανωτέρω άρθρου και στις περιπτώσεις β), γ), δ), ε), στ) και ζ) τα οποία χρησιμοποιούνται κατά προτεραιότητα, δηλαδή σε περίπτωση ίσης κατάταξης με βάση το κριτήριο της υποπερίπτωσης α) γίνεται χρήση του κριτηρίου της υποπερίπτωσης β), σε περίπτωση ίσης κατάταξης με βάση το κριτήριο της υποπερίπτωσης β) γίνεται χρήση του κριτηρίου της υποπερίπτωσης γ) κ.ο.κ.

Σχόλιο του διαχειριστή: η πιθανότητα να έχουν το ίδιο εισόδημα δύο φορολογούμενοι είναι ασήμαντη έως μηδενική άρα πρακτικά μοναδικό κριτήριο επιλογής είναι το κατά κεφαλήν εισόδημα. Επομένως δεν παίζουν ρόλο ούτε τα μόρια εισαγωγής, ούτε να σπουδάζει και άλλο παιδί και γενικά οι περιπτώσεις της παραγράφου 4 του άρθρου 4 της παραπάνω υπουργικής απόφασης. Έτσι δύο 4μελείς οικογένειες με το ίδιο εισόδημα που στη μια σπουδάζει ένα παιδί και στη άλλη σπουδάζουν δύο  παιδιά αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο!

Καλοδήμος Δ., Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Λαμίας

© 2013, . Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του sep4u.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment

19 − 17 =

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!