Δημοσιεύτηκε ο οδηγός Erasmus+: 1.8 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2014

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Οι οργανισμοί που επιθυμούν να ζητήσουν χρηματοδότηση το 2014 μέσω του Erasmus+, του νέου προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, μπορούν να αρχίσουν να ετοιμάζουν τις αιτήσεις τους για επιχορήγηση από σήμερα. Ο οδηγός του νέου προγράμματος Erasmus+, που παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής αίτησης, διατίθεται εδώ. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για ιδρύματα και οργανώσεις από τον τομέα της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας ή του αθλητισμού. Μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις διαδικτυακά από το τέλος Ιανουαρίου. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να υποβάλουν απευθείας αίτηση για υποτροφία· θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το πανεπιστήμιο, τη σχολή τους ή άλλον οργανισμό, που υποβάλλει την αίτηση.

Οδηγός προγράμματος Erasmus+

Η Εθνική Μονάδα διαχείρισης του Προγράμματος Erasmus+ στην Ελλάδα είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Σχολιάστε

three × 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here