Η εγκύκλιος για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 11 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Ο αριθμός των θέσεων θα κοινοποιηθεί με νέα προκήρυξη (συμπληρωματική), μετά την υπογραφή και δημοσίευση της Κοινής Απόφασης των συναρμοδίων Υπουργείων.

– Δεν προκηρύσσονται θέσεις για τη Σχολή Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) της Πολεμικής Αεροπορίας.

Για την εγκύκλιο πατήστε  Εδώ

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 23 Απριλίου 2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Σχόλια:
-Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί , με σχετικό ΦΕΚ , ο αριθμός των εισαγομένων στις  Στρατιωτικές Σχολές θα είναι μικρότερος φέτος κατά 30%.Το 2012 οι εισακτέοι ήταν 1170 επομένως  το 2013 ο αριθμός των εισακτέων θα είναι: 0,7*1170=819. Αναλυτικά οι εισακτέοι το 2012 : εδώ
Αναλυτική εκτίμηση των εισακτέων για το 2013 : stratos_eis_2010_2013.pdf
-Σύμφωνα με την εγκύκλιο με Α∆Α: Β4ΜΡ9-ΞΜ8 :” για το νέο ακαδηµαϊκό έτος 2013-2014 δεν θα δεχθούν εισακτέους η Στρατιωτική Σχολή Ιπταµένων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) καθώς και το τµήµα Ελεγκτών Αεράµυνας της Σχολής Ικάρων.” Η παραπάνω ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ δεν αναφέρει το τµήµα Ελεγκτών Αεράµυνας της Σχολής Ικάρων! Τηλεφώνησα στο ΓΕΕΘΑ και μου είπαν ότι φέτος δεν θα πάρουν υποψηφίους και στο το τµήµα Ελεγκτών Αεράµυνας της Σχολής Ικάρων.

Καλοδήμος Δ.

Σχολιάστε

5 × 4 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here