Τι δήλωσε ο Υφυπουργός Παιδείας για τις μετεγγραφές

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

07-07-14 Συνέντευξη του Υφυπουργού Παιδεία και Θρησκευμάτων Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου στην εκπομπή του Star Live U

Για τις μετεγγραφές

Υφυπουργός : «Σήμερα το απόγευμα ζητείται στη βουλή η τροπολογία που εισηγήθηκε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος. Θα προλάβουμε να περάσουμε την τροπολογία γιατί η καταληκτική ημερομηνία των μηχανογραφικών είναι στις 14 Ιουλίου.

Ο νόμος που ψηφίστηκε το Μάιο ισχύει και λέει ότι οι παιδιά τρίτεκνων οικογενειών και κάποιες ειδικές κατηγορίες, περνάνε αυτόματα. Αυτά ισχύουν και δεν μεταβάλλονται.

Αυτό το οποίο μπαίνει σήμερα και είναι καινούργιο είναι τα εισοδηματικά κριτήρια, για κάποιους συμπολίτες μας, για να μπορέσουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Έχει μπει ένα όριο για το ατομικό εισόδημα, τα 9000 ευρώ ατομικό εισόδημα ( δλδ 9000 χ4 = 36000 ευρώ για μια οικογένεια 4μελη), έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για μεταγραφή. Βέβαια με τον περιορισμό του 10%».

όλη η συνέντευξη εδώ

Σχολιάστε

five − three =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here