Τι δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας για τις μετεγγραφές

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου, στον Real FM

Δεν πρόκειται να πάρει πίσω το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την ρύθμιση Αρβανιτόπουλου για τις μετεγγραφές, τόνισε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και στην δημοσιογράφο κ. Μακρή.

……………….

Για το αν μπορούν τα πανεπιστήμια να ανταπεξέλθουν στις μετεγγραφές των φοιτητών: «Περιμένουμε να δούμε τους αριθμούς. Η Βουλή ψήφισε στις 14 Μαΐου μια πάρα πολύ γενναιόδωρη διάταξη. Θα ήταν ανακόλουθο να την αλλάζαμε, πρώτον γιατί θα φαινόταν ότι έγινε μια ρύθμιση, έγιναν οι εκλογές και μετά πήραμε τη ρύθμιση πίσω. Και δεύτερον, γιατί τα παιδιά κάνουν ήδη τα μηχανογραφικά τους.

ΟΛΗ η συνέντευξη εδώ

1 σκέψη στο “Τι δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας για τις μετεγγραφές

Σχολιάστε

14 − 4 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here