Ο δικτυακός τόπος Hunch μαθαίνει να συμβουλεύει για τη λήψη αποφάσεων

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 15 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Ο δικτυακός τόπος Hunch μαθαίνει να συμβουλεύει για τη λήψη αποφάσεων

Νέα Υόρκη

Ο νέος διαδικτυακός τόπος Hunch χρησιμοποιεί αλγόριθμους μηχανικής μάθησης προκειμένου να βοηθά τους χρήστες να παίρνουν αποφάσεις για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα, από τη διακοπή μιας σχέσης μέχρι την επιλογή αυτοκινήτου ή επαγγέλματος.

Το Hunch.com , με έδρα τη Νέα Υόρκη, δημιουργήθηκε από την Κατερίνα Φλέικ, συνιδρυτή του γνωστού Flickr, σε συνεργασία με ομάδα αποφοίτων του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT).

Η νέα υπηρεσία υποβάλλει στους χρήστες διαδοχικές ερωτήσεις για να προσφέρει τελικά την καλύτερη δυνατή συμβουλή. «Σε δέκα ή και λιγότερες ερωτήσεις, το Hunch θα σας προσφέρει μια εξαιρετική λύση στο πρόβλημά, την ανησυχία ή το δίλημμά σας, σε εκατοντάδες θέματα» υπόσχεται ανάρτηση στο δικτυακό τόπο.

Οι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης πρέπει πάντως να αποκτήσουν πείρα με τις ανάγκες και τα γούστα των ανθρώπων προκειμένου να τελειοποιηθούν στις συμβουλές, αναφέρει το AFP. «Το Hunch είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε, κάθε φορά που χρησιμοποιείται, να μαθαίνει κάτι καινούργιο. Αυτό σημαίνει ότι οι διαισθήσεις του Hunch ολοένα και βελτιώνονται» εξηγούν οι δημιουργοί του.

«Μπορεί να μην είναι ακόμα υπέροχο -πρέπει να συνεισφέρει πολύ κόσμος πριν μάθει αρκετά για οτιδήποτε» παραδέχονται.

«Θα είναι όμως υπέροχο αργότερα. Αγαπήστε το ούτως ή άλλως. Αγαπήστε το τώρα» παροτρύνουν.
http://www.hunch.com/

Newsroom ΔΟΛ
in.gr

Σχολιάστε

2 × four =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here