Εκλεισαν τη Φιλοσοφική λόγω… σκουπιδιών

Σε συμβολική αναστολή του εκπαιδευτικού έργου της προχωρά από σήμερα η Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, λόγω της συνεχιζόμενης έλλειψης παροχής υπηρεσιών καθαριότητας.

Την απόφαση αυτή έλαβε η Κοσμητεία της σχολής κατά τη Συνεδρία της 4ης Ιουνίου.
Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, παραμένει το αίτημα της Κοσμητείας προς τον Πρύτανη για εξεύρεση τρόπων άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος για την αποκατάσταση της καθαριότητας στους χώρους της Σχολής, όπως και το αίτημα για την άμεση σύγκληση της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου.
Ο πρύτανης του Καποδιστρίου Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης, μιλώντας το πρωί στο Mega, ανέφερε ότι η εικόνα της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών είναι «σωροί σκουπιδιών και βρώμικες τουαλέτες».
«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Εδώ και αρκετό καιρό δεν καθαρίζεται το πανεπιστήμιο», τόνισε ο κ. Πελεγρίνης
«Το πανεπιστήμιο είναι ο σκουπιδότοπος της Πολιτείας», πρόσθεσε ο πρύτανης και ζήτησε να προχωρήσει άμεσα ο διαγωνισμός για να καθαριστούν οι χώροι της Σχολής.

Πηγή

1 thought on “Εκλεισαν τη Φιλοσοφική λόγω… σκουπιδιών

  1. «σωροί σκουπιδιών και βρώμικες τουαλέτες» είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στα Ελληνικά ΑΕΙ/ΤΕΙ. Όταν το 1979 πήγα στο Φυσικό του Παν. Αθήνας με τρόμαξαν οι «σωροί σκουπιδιών και βρώμικες τουαλέτες», οι βρώμικοι και γεμάτοι αφίσες τοίχοι τα διαλυμένα έδρανα. Εάν τα είχα δει όλα αυτά πριν συμπληρώσω το μηχανογραφικό δεν θα πέρναγε ποτέ από το μυαλό μου να το δηλώσω. Μια συμβουλή που δίνω στους υποψηφίους είναι αν μπορούν πριν δηλώσουν μια σχολή να την έχουν επισκεφτεί.

Leave a Comment

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com