Νέο χτύπημα της αριστείας από το Υπουργείο Παιδείας!

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

20780361_JOHN8847.limghandlerΝέο χτύπημα της αριστείας από το Υπουργείο Παιδείας! Δεν βρίσκει σύμφωνη τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να προηγούνται όσοι έχουν μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου!

Σε δελτίο τύπου του Υπουργείου αναφέρεται
Η ρύθμιση της προηγούμενης κυβέρνησης που περιγράφεται στο άρθρο 72 του νόμου 4316/2014, σύμφωνα με την οποία μεταξύ εκπαιδευτικών που απέκτησαν το πτυχίο τους στην ίδια εξεταστική περίοδο προηγούνται, στους πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών, όσοι έχουν υψηλότερο βαθμό πτυχίου, δεν βρίσκει σύμφωνη τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, η οποία και προτίθεται να την καταργήσει, μέσα στο πλαίσιο μιας συνολικότερης επανεξέτασης του τρόπου πρόσληψης αναπληρωτών.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Σχολιάστε

20 − 11 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here