Δωρεάν συμβουλευτική από το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εγκαινιάζει μια νέα δράση ενημέρωσης και συμβουλευτικής γύρω από θέματα που αφορούν τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Απευθυνόμενο στους υποψήφιους φοιτητές που το προσεγγίζουν, το Γραφείο Διασύνδεσης χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία του σε θέματα συμβουλευτικής και κάνει μια εκ των έσω ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερομένους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα αφορά αποκλειστικά τα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία υπηρετεί και προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο σύνολο των οκτώ προπτυχιακών του τμημάτων. Η περίοδος που θα προσφέρεται η δράση συμβουλευτικής θα είναι όλο το διάστημα που οι υποψήφιοι φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέτουν Μηχανογραφικά Δελτία, δηλαδή έως 7 Ιουλίου 2015.
Καθημερινά το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ θα παρέχει πληροφόρηση και θα απαντά στα ερωτήματα των υποψήφιων φοιτητών κατά τις ώρες 13.00-15.00, Δευτέρα έως Παρασκευή.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσεγγίσουν το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ για την συγκεκριμένη δράση στην τηλεφωνική γραμμή 210-8203.220 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mihanografiko@aueb.gr.
Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο Βίκτωρας Κούκης, στέλεχος του Γραφείου Διασύνδεσης ΟΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ στην ηλεκτρονική του διεύθυνση www.career.aueb.gr

πηγή: εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com