Πέρασε Χημικό, ήθελε Φαρμακευτική, τη βρήκε σε Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Μια από αυτές τις μέρες βρήκα γνωστό μου Φαρμακοποιό με τη κόρη του και τη ρώτησα που σπουδάζει. Μου είπε ότι πέρασε Χημικό, ήθελε Φαρμακευτική για αυτό εδώ και ένα χρόνο φοιτά σε Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Τα δίδακτρα περίπου 6500 ευρώ. Αν δεν περάσετε στην Ελλάδα υπάρχει και το εξωτερικό. Τα δίδακτρα για Ιατρική στην Ιταλία κυμαίνονται από 450 μέχρι 4000 ευρώ αναλόγως το οικογενειακό εισόδημα του κάθε φοιτητή.Για φοιτητές που το ετήσιο εισόδημα των γονέων είναι πολύ χαμηλό, οι σπουδές είναι σχεδόν δωρεάν , δηλαδή περίπου 200 ευρώ το χρόνο.Συνήθως οι Έλληνες φοιτητές πληρώνουν περίπου 800-1200 ευρώ το χρόνο. Στη Ολλανδία τα δίδακτρα είναι μόλις 1930 ευρώ το χρόνο.

Οι αιτήσεις για σπουδές στο εξωτερικό
Οι αιτήσεις για σπουδές στο εξωτερικό

Καλοδήμος Δ.

Σχολιάστε

eleven + 11 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here