Το νέο Δίκτυο Αποφοίτων του ΕΚΠΑ

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (http://alumni.uoa.gr/) των αποφοίτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάζεται από τις Πρυτανικές Αρχές σε ειδική συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 27/11/2015, ώρα 12μ., στο Αμφιθέατρο «Α. Αργυριάδης» (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Το «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αποφοίτων» (Ο.Π.Σ.-A.), λειτουργώντας ως το σύστημα κοινωνικής δικτύωσης του Ε.Κ.Π.Α., γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ μιας εφαρμογής κοινωνικού δικτύου και ενός χώρου εκπαίδευσης, ενημέρωσης και επιστημονικής επαφής. Ταυτόχρονα, και χωρίς να αποσυνδέεται από τα υφιστάμενα κοινωνικά δίκτυα, παρέχει ένα μεγάλο αριθμό πρόσθετων υπηρεσιών. Ενδεικτικά αναφέρονται οι λειτουργίες αγοράς εργασίας και προώθησης του ακαδημαϊκού / ερευνητικού έργου μέσω του συστήματος, οι οποίες θα συμβάλλουν στην βελτίωση της παρουσίας των αποφοίτων του Ε.Κ.Π.Α. στο ερευνητικό και εργασιακό περιβάλλον.

Αυτή η νέα υπηρεσία προσφέρει σε όλους τους απόφοιτους του Ε.Κ.Π.Α. ένα χώρο συνεύρεσης και διατήρησης της σχέσης τους με το Ίδρυμα, ώστε να αποκομίζουν αμοιβαία πολυποίκιλα οφέλη και οι δύο πλευρές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δομή του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Αποφοίτων επιτρέπει την ανάπτυξη νέων εφαρμογών και υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες και τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Η σημασία, η δομή, η φιλοσοφία, καθώς και οι προοπτικές του έργου θα παρουσιασθούν στη συνέντευξη τύπου.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Μετά την παρουσίαση την νέας διαδικτυακής πύλης του Ε.Κ.Π.Α. για τους αποφοίτους του θα γίνει η παρουσίαση και της νέας διαδικτυακής πύλης, επίσης του Ε.Κ.Π.Α.,www.healthgate4all.gr 

Η πύλη αυτή καλύπτει ένα μεγάλο κενό αναφορικά με την ενημέρωση τόσο των προσφύγων όσο και των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα, καθώς και των Ελλήνων σε θέματα υγείας (επισυνάπτεται ξεχωριστό δελτίο τύπου).

[Μετά τη συνέντευξη τύπου θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση] 
Δελτίο Τύπου – Το νέο Δίκτυο Αποφοίτων του ΕΚΠΑ

Δελτίο Τύπου – Η ενημερωτική διαδικτυακή πύλη www.healthgate4all.gr

Πρόγραμμα Συνέντευξης Τύπου

πηγή

Σχολιάστε

20 − seven =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here