Ποιοι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα συμμετάσχουν αποκλειστικά με το παλιό σύστημα των πανελλαδικών.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Για τις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2016, οι υποψήφιοι για την εισαγωγή σε Σχολές, Τμήματα και  Εισαγωγικές Κατευθύνσεις των Τομέων Υγείας και Πρόνοιας και Εφαρμοσμένων Τεχνών μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά με το παλαιό σύστημα εισαγωγής.

Το παραπάνω αναφέρεται στην Υπουργική Απόφαση Πρόσβασης κατόχων απολυτηρίου ΕΠΑΛ στα ΤΕΙ, στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στις ΑΣΤΕ, στις ΑΕΝ, στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών και Σχολές Αστυφυλάκων.

Οι εν λόγω υποψήφιοι θα εξεταστούν με το παλιό σύστημα γιατί δεν υπάρχουν ακόμα τελειόφοιτοι οι οποίοι θα διαγωνιστούν με το νέο σύστημα εξετάσεων καθώς φέτος έγινε η επανασύσταση των καταργηθέντων τομέων και οι φετινοί μαθητές φοιτούν στη Β Λυκείου των ΕΠΑΛ.

Οι εγκύκλιοι για τα ΕΠΑΛ

Σχολιάστε

6 + 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here