Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Α.Π.Θ.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2017, τις ώρες 10:00-17:00,
θα πραγματοποιηθεί έκθεση για να παρουσιαστούν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (κόκκινο κτίριο).

Στον εκθεσιακό χώρο θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων με σκοπό να ενημερώσουν αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης συμβουλευτικές εισηγήσεις για τη διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακού προγράμματος, τη χρήση μηχανών αναζήτησης, τη συμπλήρωση της αίτησης και τη σύνταξη της αυτοπεριγραφικής έκθεσης και την αναζήτηση υποτροφίας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εισηγήσεων συμβουλευτικής προετοιμασίας

Δείτε εδώ το πρόγραμμα παρουσίας των εκπροσώπων των Π.Μ.Σ. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στον εκθεσιακό χώρο

Πληροφορίες επικοινωνίας

Τ: 2310 997350

Μαλβίνα Ροκάκη

Σχολιάστε

one × 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here