08-09-17 Από 14-21 Σεπτεμβρίου οι επαναληπτικές εξετάσεις για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

rsz stopwatch 259375 960 720.

08-09-17 Από 14-21 Σεπτεμβρίου οι επαναληπτικές εξετάσεις για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, υπενθυμίζεται ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων Επαναληπτικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων και Ελλήνων του εξωτερικού για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Πέμπτη  14 Σεπτεμβρίου 2017  μέχρι και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017.  

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:

α) δύο (2) μικρές φωτογραφίες

β) ακτινογραφία θώρακα και καρδιογράφημα συνοδευόμενα από  τη γνωμάτευση των γιατρών  και βεβαίωση οπτικής οξύτητας.

Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

γ) δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας, έγγραφο.

δ) δελτίο εξεταζομένου, όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου.

Οι επιτροπές υγειονομικής εξέτασης θα λειτουργήσουν στις έδρες των Διευθύνσεων  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης :

  • Διεύθυνση Πειραιά και
  • Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης,

Οι συγκεκριμένοι χώροι διεξαγωγής των αγωνισμάτων και το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε επιτροπής, ανακοινώνονται στους υποψηφίους από τις ανωτέρω Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται:

Για όσους εξετάζονται στην Αθήνα από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, μέσω της ιστοσελίδας  http://dide-peiraia.att.sch.gr/   ή στα τηλέφωνα 210-4101184 και 210-4114155.

Για όσους εξετάζονται στη Θεσσαλονίκη από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης, μέσω της ιστοσελίδας  https://srv-dide-v.thess.sch.gr/portal/ ή στο τηλέφωνο 2310-587292.

Source: Υπουργείο Παιδείας

Σχολιάστε

three × four =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here