Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ως προς τις φετινές εξετάσεις για τους Αθλητές

25-03-18 Για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ως προς την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αμφισβητεί τις ρυθμίσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση διακριθέντων αθλητών δημιουργεί εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δημιουργεί, όμως, και πολλά ερωτηματικά, αφού αυτή τη φορά το Ανώτατο Δικαστήριο δεν ασχολείται με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, αλλά με μια ρύθμιση που ισχύει εδώ και δεκαετίες. Η απόφαση, δε, έρχεται δύο μήνες πριν από τις εισαγωγικές εξετάσεις!

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναμένει την επίσημη ανακοίνωση της απόφασης και διαβεβαιώνει τους υποψηφίους και τις οικογένειές τους πως θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις πρωτοβουλίες που πηγάζουν από τις αρμοδιότητές του για να βρεθούν όλες οι δυνατές λύσεις ώστε οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες να έχουν ένα ισοδύναμο με το σημερινό καθεστώς πρόσβασης στα ΑΕΙ. Και, εν πάση περιπτώσει, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ως προς τις φετινές εξετάσεις.

Υπουργείο Παιδείας

  •  
  •  
  •  

1 thought on “Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ως προς τις φετινές εξετάσεις για τους Αθλητές

  1. καλησπέρα , έχω την εξής απορία άν ένας αθλητής με μετάλιο έχει ως πρώτη του επιλογή την ιατρική και δεύτερη αξιωματικών αστυνομίας ή στρατού και και περνάει χωρίς το μετάλλιο στην δεύτερη του επιλογή μπορεί επειδή πρόκειται για στρατιωτικές σχολές να χρησιμοποιήσει το μετάλλιο του ή θα έχει πρόβλημα .

Leave a comment

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com