Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό για το 10% των θέσεων

1. Κατά την υποβολή του Μ.Δ., διασαφηνίζεται ότι ο υποψήφιος δεν μπορεί να δηλώσει Σχολή/Τμήμα/Εισαγωγική κατεύθυνση, όπου ήδη φοιτά.
Για παράδειγμα, εάν κάποιος ήδη φοιτά στη Νομική Αθήνας, δεν θα μπορεί να δηλώσει το ίδιο Τμήμα (Νομική Αθήνας), αλλά εννοείται ότι μπορεί να δηλώσει τη Νομική Θεσσαλονίκης ή τη Νομική Κομοτηνής.
2. Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση), θα υποβάλουν το Μ.Δ. που αναλογεί στο τελευταίο έτος συμμετοχής τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Έτσι, όσοι είχαν συμμετάσχει στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ το 2016 ή το 2017 και θα είναι φέτος υποψήφιοι για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση), θα υποβάλουν Μ.Δ. με πέντε (5) επιστημονικά πεδία.
Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι για όσους συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ το 2018, το Μ.Δ. θα έχει τέσσερα (4) επιστημονικά πεδία.

  •  
  •  
  •  

2 thoughts on “Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό για το 10% των θέσεων

  1. Καλημέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω ,αν κάποιος φοιτητής έχει μπει σε μια σχολή με τα μόρια αθλητού ,(τεεφα Κομοτηνής ) με ποια μόρια θα διεκδικήσει σχολή υποβάλλοντας το μηχανογραφικό για το 10% των θέσεων.( με το 20% που μπήκε στα τεεφα,με το 7%που έχει για τις άλλες σχολές,ή με τα μόρια που απλώς έγραψε στις πανελλήνιες) Ευχαριστώ

  2. Για τους υποψηφίους του 10% τα τμήματα του ΠΔΑ θα είναι ΜΗ διαθέσιμα?
    Έχετε κάποια πληροφορία για αυτό?

Leave a comment

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: