Κατάτμηση Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δ.Π.Θ.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Κατάτμηση Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δ.Π.Θ.

1. Από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) κατατέμνεται στα εξής νέα Τμήματα:
α) Κοινωνικής Εργασίας,
β) Κοινωνικής Πολιτικής και
γ) Πολιτικής Επιστήμης.
2. Τα νέα Τμήματα εντάσσονται στη Σχολή Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών.
3. Η εκπαιδευτική λειτουργία των νέων Τμημάτων και η εισαγωγή των πρώτων φοιτητών αρχίζει από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
4. Ο πρώτος κύκλος σπουδών των νέων Τμημάτων διαρκεί οκτώ (8) ακαδημαϊκά εξάμηνα.
Οι φοιτητές της εισαγωγικής κατεύθυνσης πολιτικής επιστήμης εντάσσονται στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης. Οι φοιτητές της εισαγωγικής κατεύθυνσης Κοινωνικής Διοίκησης που έχουν εισαχθεί από το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 και εφεξής εντάσσονται με πράξη του Πρύτανη, ύστερα από απόφαση της Συγκλήτου, στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής ή στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, ανάλογα με την κατεύθυνση προχωρημένου εξαμήνου που έχουν επιλέξει. Αν δεν έχουν επιλέξει κατεύθυνση προχωρημένου εξαμήνου υποβάλλουν έως τις 31 Ιουλίου 2019 δήλωση προτίμησης για ένταξη σε ένα από τα δύο Τμήματα, η οποία δεν ανακαλείται. Η ακριβής προθεσμία καθορίζεται με απόφαση της Συγκλήτου, η οποία δημοσιεύεται τουλάχιστον εξήντα (60) ημέρες πριν την έναρξη της προθεσμίας στην ιστοσελίδα του ιδρύματος και του Τμήματος. Οι φοιτητές διατηρούν την εκπαιδευτική τους κατάσταση σε σχέση με τα υπολειπόμενα εξάμηνα σπουδών. Με πράξη του Προέδρου Τμήματος υποδοχής,
ύστερα από σχετική απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος, γίνεται η αντιστοίχιση των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών των εισαγωγικών κατευθύνσεων του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης με μαθήματα του προγράμματος σπουδών του Τμήματος υποδοχής.
11. Όσοι φοιτητές έχουν εισαχθεί έως και το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 και όσοι από τους φοιτητές της παρ. 10 δεν υποβάλουν εμπρόθεσμα δήλωση προτίμησης, ολοκληρώνουν το πρόγραμμα σπουδών των εισαγωγικών κατευθύνσεων του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης και λαμβάνουν το αντίστοιχο πτυχίο. Η εκπαιδευτική λειτουργία του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης συνεχίζεται μεταβατικά μέχρι την αποφοίτηση των φοιτητών αυτών. Με απόφαση της Συγκλήτου ορίζεται το Τμήμα ή τα Τμήματα που είναι αρμόδια για την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών των εισαγωγικών κατευθύνσεων του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης, την παροχή τίτλων σπουδών, την έκδοση πιστοποιητικών και πάσης φύσεως βεβαιώσεων, καθώς και τη
χορήγηση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων σε αποφοίτους του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης. Στο Τμήμα αυτό περιέρχεται και το αρχείο του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης, όσον αφορά φοιτητικά θέματα, μετά την παύση της διοικητικής λειτουργίας του, σύμφωνα με την παρ. 7.

Σχολιάστε

four × 1 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here