Ακατανόητες αυξήσεις εισακτέων

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Σήμερα το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τον αριθμό των εισακτέων σε κάθε τμήμα των Πανεπιστημίων . Στην Γεωπονική του ΑΠΘ οι εισακτέοι αυξήθηκαν από 270 το 2018 σε 292 το 2019 αν και έχουμε δημιουργία σωρεία νέων τμημάτων Γεωπονίας. Στο Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ οι εισακτέοι αυξήθηκαν από 339 το 2018 σε 390 το 2019 . Αυξήσεις έχουμε και στα τμήματα Φυσικής και Χημείας αν και έχουμε από δύο νέα τμήματα Φυσικής και Χημείας. Αυξήσεις έχουμε και στα τμήματα Φυσικής Αγωγής αν και είναι γνωστό ότι οι μετεγγραφές αυξάνουν παρά πολύ το συνολικό αριθμό εισακτέων. Θα μελετήσω και τις αυξήσεις και στα άλλα πανεπιστήμια και θα επανέλθω με νέα δημοσίευση.

Στα  ΟΛΑ τα τμήματα ΟΔΕ, ΛΟΧΡΗ & ΟΕ είχαμε αύξηση εισακτέων κατά 15%!!!!!!!!!!!!!!!!


Το τμήμα Πληροφορικής το 2018 είχε 225 εισακτέους και τώρα που έσπασε σε δύο τμήματα έχει 135+135=270 εισακτέους αύξηση 23%!!!!!!!!!!!!!

 

Σχολιάστε

five × 5 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here