Η Προκήρυξη για την εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 3 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου 

 Προβολή αρχείου

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ- ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΕΣΕΩΝ
1. Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθορίζεται σε είκοσι επτά (27) και σε εκατό (100), αντιστοίχως.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
1. Όσοι/ες έχουν τα παραπάνω προσόντα και επιθυμούν να εισαχθούν στις παραγωγικές Σχολές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., συμπληρώνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ή / και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από 13/05/2021 ημέρα Πέμπτη, έως και 28/05/2021 ημέρα Παρασκευή. Μετά την 28/05/2021 δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής

Η διαδικασία υποβολής της ως άνω Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα διεκπεραιώνεται ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στο συνημμένο στην παρούσα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ και χωρίς να αποστέλλεται ταχυδρομικά οιοδήποτε έγγραφο.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ/ΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:
(α) ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ
Μέσω του συνδέσμου https://regusr.hcg.gr να κάνουν εγγραφή ως χρήστες στην Υπηρεσία χρηστών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (e-mail) και κωδικό πρόσβασης της επιλογής τους.
Αφού πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εγγραφή, αποστέλλεται από την Υπηρεσία μήνυμα, στο δηλωθέν e-mail, το οποίο θα περιέχει σύνδεση προς συγκεκριμένη διεύθυνση, η οποία θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.
(β) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Στη συνέχεια και με τη χρήση του ενεργού πλέον λογαριασμού τους από την πιο πάνω διαδικασία, συνδέονται μέσω της ιστοσελίδας https://sxolesls.hcg.gr, και επιλέγουν «Νέα αίτηση».
Μετά την είσοδό τους στη φόρμα της ηλεκτρονικής αίτησης και την συμπλήρωση όλων των στοιχείων αυτής, παρέχεται η επιλογή της «Προσωρινής αποθήκευσης». Στο στάδιο αυτό η αίτηση θα έχει την Κατάσταση: «ΝΕΑ» και ο/η υποψήφιος/α θα δύναται να ελέγξει τις καταχωρήσεις του/ης και να τις επεξεργασθεί όσες φορές θέλει

Σχολιάστε

11 − five =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here