Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ)

Αγαπητές νέες φοιτήτριες, Αγαπητοί νέοι φοιτητές,

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας.

Η εγγραφή στο Τμήμα  επιτυχίας σας θα πραγματοποιηθεί μέσω του πληροφοριακού συστήματος «Εγγραφές 2022» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://eregister.it.minedu.gov.gr, από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022  έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022. Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε στη με ημερομηνία 31-08-2022 ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ: https://www.minedu.gov.gr/news/53118-31-08-22-ilektroniki-eggrafi-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi.

Μετά το πέρας της περιόδου ηλεκτρονικής εγγραφής και αφού το ΥΠΑΙΘ αποστείλει στις γραμματείες των Τμημάτων τον κατάλογο των εγγεγραμμένων φοιτητών, θα λάβετε, στο email που έχετε δηλώσει, μήνυμα με αναλυτικές οδηγίες για την απόκτηση κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Ερωτήματα σχετικά με την έκδοση κωδικών μπορείτε να αποστέλλετε από το εργαλείο της άμεσης επικοινωνίας (chat) στο κάτω μέρος της κεντρικής ιστοσελίδας του ιδρύματος ή με email στο: online-support@hmu.gr. Σχετικές οδηγίες για πρωτοετείς φοιτητές έχουν αναρτηθεί στους ιστότοπους των Τμημάτων.

Πληροφορίες για σίτιση και στέγαση παρέχονται στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας.

Μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε τους ιστότοπους των Ακαδημαϊκών Τμημάτων και να δείτε το Video Καλωσορίσματος Πρωτοετών Φοιτητών για να γνωρίσετε το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο!

Σας ευχόμαστε Καλές Σπουδές και Καλή Φοιτητική Ζωή!

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ)