Μέσα από την αποτυχία ήρθε η επιτυχία !

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 11 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Στο “Κ” της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 21/4/2013 περιέχεται συνέντευξη της καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Κας Δέσποινας Σανούδου. Για να τη διαβάσετε πατήστε εδώ.
Μεταξύ άλλων λέει: “Προσωπικά, ενώ μου άρεσε η Βιολογία, δεν θα την είχα ακολουθήσει, διότι δεν ήξερα καν τι δρόμοι ανοίγονταν μπροστά μου. Ο μόνος λόγος που σπούδασα βιολογία είναι επειδή απέτυχα να εισαχθώ στην Ιατρική Σχολή!”
Σε άλλο σημείο λέει: “Γι’ αυτό θεωρώ ότι το κυριότερο μήνυμα που μπορώ να διαδώσω στα παιδιά που περνούν από το διάβα μου είναι ότι δεν έχει σημασία τι θα επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους, αλλά αυτό που θα επιλέξουν πρέπει να το αγαπούν. Όχι επειδή έχει καλές προοπτικές κατά τα λεγόμενα..”
Καλοδήμος Δ.

Σχολιάστε

6 + four =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here