Δημοσιογραφικά “μαργαριτάρια” στις “προβλέψεις” βάσεων

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 11 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Διαβάζω σε εφημερίδα(1):στο 1 επιστημονικό πεδίο, οι χειρότερες επιδόσεις αλλά και η μείωση των εισακτέων σε μία σειρά σχολών οδηγούν σε πτώση των βάσεων ακόμη και στις περιζήτητες Νομικές.
Σχόλιο: Η  η μείωση των εισακτέων  είναι παράγων αύξησης  και όχι μείωσης των βάσεων!
Σε άλλη εφημερίδα(2):Οι χαμηλές επιδόσεις στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης κατά κύριο λόγο, αλλά και στη Φυσική Κατεύθυνσης ρίχνουν κατά πολύ τις βάσεις, που κατρακυλούν ακόμα και πάνω από 1.000 μόρια.
Σχόλιο: Στη Φυσική Κατεύθυνσης έγραψαν καλύτερα φέτος και όχι χειρότερα!
Στην εφημερίδα(2):Για πρώτη φορά θα καταγραφεί πτώση ακόμα και στις Ιατρικές Σχολές που κάθε χρόνο ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα.
 Σχόλιο: Στις ιατρικές σχολές έχουμε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ στο παρελθόν πτώση βάσεων.
Στην εφημερίδα(2):Δεν έφτανε η αποτυχία στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας, Μαθηματικά Κατεύθυνσης και Φυσική Κατεύθυνσης για να κατρακυλήσουν κυριολεκτικά οι βάσεις προς τα κάτω.Ήλθε και η μεγάλη αποτυχία στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας για να δώσει το τελικό χτύπημα.
Σχόλιο: Στη Φυσική Κατεύθυνσης έγραψαν καλύτερα φέτος και όχι χειρότερα!
Το 1ο μάθημα αυξημένης βαρύτητας στο 5ο Πεδίο είναι οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) και το 2ο μάθημα αυξημένης βαρύτητας  είναι τα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας . Δηλαδή ο πρωτεύον παράγοντας μείωσης των βάσεων είναι οι χειρότερη επίδοση στις ΑΟΘ και όχι στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας .Η Φυσική Κατεύθυνσης όχι μόνο παίζει μικρό ρόλο αλλά φέτος είχαμε καλύτερες επιδόσεις που είναι παράγοντας αύξησης των βάσεων. 

Καλοδήμος Δ.

3 σκέψεις στο “Δημοσιογραφικά “μαργαριτάρια” στις “προβλέψεις” βάσεων

  1. Θα μπορούσατε να κάνετε μια πρόβλεψη για τις βάσεις στις σχολές Πληροφορικής της Αθήνας ?(ΕΚΠΑ,ΟΠΑ,ΠΑΠΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ)

  2. καλά τα λες αλλά ο κόσμος αγοράζει εφημερίδεςκαι
    δεν ακούει τους ειδικούς ειδικά αν είναι του Δημοσίου και το κάνουν από μεράκι!!! είναι η σχέση με τον βιαστή. σύνδρομο της στοκχολμης το λένε;;
    Γκόση Βασιλική

Σχολιάστε

seven + 17 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here