ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΟΤΕ – COSMOTE 2013

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών OTE – COSMOTE έχει ως στόχο τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών Ιδρυμάτων Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και καλή σχολική επίδοση, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2002, μέχρι και σήμερα, έχουν απονεμηθεί συνολικά 126 Υποτροφίες και 257 Τιμητικές Διακρίσεις, σε πρωτοετείς φοιτητές, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ. Φέτος, το Πρόγραμμα ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο, αφού για πρώτη φορά από την έναρξη του θεσμού, μπορούν να συμμετέχουν υποψήφιοι από όλους τους Νομούς της Ελλάδας. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο ΟΤΕ και η COSMOTE κάνουν πράξη τη δέσμευσή τους να συμβάλλουν στην κάλυψη πραγματικών αναγκών και σε ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον για τους νέους, προάγοντας τη γνώση και υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους.
Αναλυτικά εδώ

Σχολιάστε

8 + 6 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here