Για το ΑΤΕΙ Πάτρας

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Για το ΑΤΕΙ Πάτρας

Κύριε διευθυντά, επιστολή στην Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

Είμαι φοιτήτρια του ΑΤΕΙ Πάτρας σχολής ΣΕΥΠ και Τμήματος Νοσηλευτικής. Θα ήθελα να καταγγείλω ότι το προσωπικό αυτού του τμήματος, καθηγητές και εργαζόμενοι στη γραμματεία, αν όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι, που δεν θα ήθελα να αναφέρω ονομαστικά, είναι πλήρως ανεύθυνοι, χωρίς καμία απολύτως οργάνωση, με αποτέλεσμα εμείς ως φοιτητές να μην μπορούμε να βγάλουμε άκρη στην αρχή κάθε εξαμήνου με τα μαθήματα που έχουμε να παρακολουθήσουμε. Δεν μπορούν να υπολογίσουν τα παιδιά που φοιτούν και μέχρι τελευταίας στιγμής μάς έχουν στο περίμενε. Τα αποτελέσματα των μαθημάτων που δίνουμε σε κάθε εξεταστική αργούν να βγουν και εμείς με βάση αυτό δεν ξέρουμε τι πρέπει να παρακολουθήσουμε για το τρέχον εξάμηνο. Προσωπικά εμένα, αλλά και σε άλλους φοιτητές που γνωρίζω, ξεχνούν να συμπεριλάβουν τα ονόματά μας στις καταστάσεις (σαν να μην ανήκουμε στο ATEI) και πολλά άλλα που, αν προσπαθήσω να τα αναφέρω σε αυτό το email, θα γράφω για αρκετές ώρες ακόμη. Αν αυτό το θέμα ερευνηθεί και ερωτηθούν και άλλοι φοιτητές, θα δείτε ότι έχω δίκαιο.

Ε. Σπ.

Σχολιάστε

one × 4 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here