Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για 10.000 άνεργους νέους

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Αγαπητοί πάροχοι-ωφελούμενοι,

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, από σήμερα 1 Νοεμβρίου 2013, αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα sete-voucher.gr, 10.000 νέοι επιτυχόντες που προέρχονται από τη λίστα των επιλαχόντων του προγράμματος.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για την πορεία της αίτησής σας καθώς και για τη Διαδικασία Ενεργοποίησης του Voucher, από την πλατφόρμα http://sete-voucher.gr .

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει μέχρι 30 Ιανουαρίου 2014 (30/01/2014) να μεριμνήσουν και να ενεργοποιήσουν την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας.

Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2013

Σχολιάστε

nineteen + eleven =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here