ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

ΟΑΕΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΟΑΕΔ πρόκειται να υλοποιήσει ένα εργαστήρι ενημέρωσης για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει προς τους ανέργους. Στις 19-11-2013 θα πραγματοποιηθεί ένα εργαστήρι στο Νομό Θεσσαλονίκης και στις 21-11-2013 στο Νομό Αττικής.

Η διάρκεια του εργαστηρίου θα είναι πέντε ώρες.

Στο συγκεκριμένο Εργαστήρι μπορούν να συμμετάσχουν όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις παρακάτω συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει ο Οργανισμός:
1. Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Διαχείρισης Καριέρας
2. Συμβουλευτική Αναζήτησης Εργασίας
3. Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών

Μετά την ολοκλήρωση του Εργαστηρίου θα δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να δηλώσουν συμμετοχή σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σας τονίζουμε ότι για να συμμετάσχετε θα πρέπει να παραλάβετε παραπεμπτικό σημείωμα από τον Εργασιακό Σύμβουλο της υπηρεσίας (ΚΠΑ2) στην οποία είστε εγγεγραμμένοι. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη δράση δεν επιφέρει διαγραφή της κάρτας ανεργίας.
Πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τις υπηρεσίες του Οργανισμού.

Σχολιάστε

fifteen − nine =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here