3 προπτυχιακά και 22 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

20/11/2013

Επένδυση στη Γνώση: Η απάντηση στην Κρίση – Εγγραφές στο ΑΠΚΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΑΠΚΥ)
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015
Ανταποκρινόμενο στην ανάγκη για ελεύθερη πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση και την κοινωνική υποχρέωση για προσφορά προγραμμάτων σπουδών με αντιστοιχία στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) προκηρύσσει θέσεις εισδοχής  σε 3 προπτυχιακά και 22 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών – αυτόνομα, διαπανεπιστημιακά, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα – για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το μόνο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην Κύπρο, αφιερωμένο αποκλειστικά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Πέντε νέα, καινοτόμα Προγράμματα σε μεταπτυχιακό επίπεδο, εμπλουτίζουν, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015, το εύρος των υφιστάμενων Προγραμμάτων Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου:

Με τα παραπάνω νέα επιστημονικά αντικείμενα, τα προσφερόμενα Προγράμματα Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 διαμορφώνονται ως εξής:
Σε προπτυχιακό επίπεδο:

 Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στην ελληνική γλώσσα:

Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στην αγγλική γλώσσα:

Όλα τα Προγράμματα Σπουδών, με πληροφορίες για τις διδακτορικές θέσεις που προσφέρονται, παρουσιάζονται ΕΔΩ.
Στοχεύοντας στη διασύνδεση με την αγορά εργασίας και στην παροχή ευκαιριών (επανα)κατάρτισης του ενδιαφερόμενου κοινού, πέραν των ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Σπουδών του, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει τα πιο κάτω, μικρότερης διάρκειας προγράμματα κατάρτισης, σε αντικείμενα αιχμής:

Ανεξάρτητα, προσφέρονται και οι Θεματικές Ενότητες του προγράμματος «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό». Η ευέλικτη πρόταση παρακολούθησης αυτοτελών Θεματικών Ενοτήτων αφορά όλους όσοι έχουν συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και επιθυμούν να μελετήσουν ειδικές και μεμονωμένες πτυχές του Ελληνικού πολιτισμού. Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s1/programme/elp/aftoteleis

Οι αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 υποβάλλονται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου,

στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://portal.ouc.ac.cy/%5Capplicants.aspx
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 27η Ιανουαρίου 2014
Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα υπάρχουν στις ανάλογες σελίδες του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου (www.ouc.ac.cy).
Για περισσότερη  υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείοadmissions@ouc.ac.cy.

Σχολιάστε

10 − 3 =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here