Οι υπουργοπατέρες των φοιτητών

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Απόστολος Λακασάς εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τ​​ο ένα μετά το άλλο δέχονται τα πλήγματα τα δημόσια πανεπιστήμια από τους λαϊκιστές υπουργούς Παιδείας, εκ των οποίων οι δύο, νυν και πρώην, είναι μάλιστα πανεπιστημιακοί και, χωρίς αιδώ, διατρανώνουν υπέρ του δημόσιου πανεπιστημίου.
Ουσιαστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος ολοκλήρωσε το έργο του προκατόχου του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου (και οι δύο κατέχουν θέση διδάσκοντος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο), υιοθετώντας τροπολογία η οποία επιτρέπει οι φοιτητές των ΑΕΙ να μπορούν να εξεταστούν στην περίοδο του προσεχούς Φεβρουαρίου και Ιουνίου σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εξάμηνα, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο. Η τροπολογία –ανάλογη είχε ψηφισθεί και επί υπουργίας Αρβανιτόπουλου– αφορά όχι τους «λιμνάζοντες» φοιτητές, αλλά εκείνους που φοιτούν σε «κανονικά» εξάμηνα εντός του ελάχιστου χρόνου σπουδών της σχολής τους. Οι εν λόγω τροπολογίες υιοθετήθηκαν με στόχο τα ΑΕΙ να «ελαφρύνουν» από φοιτητές.
ΟΛΟ το άρθρο εδώ

Σχολιάστε

15 − six =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here