«Το σπουδαιότερο κεφάλαιο που κουβαλάμε μαζί μας είναι η αξιοπιστία και η ειλικρίνειά μας. Μετά έρχονται οι γνώσεις και οι ιδέες»

Last updated on April 2nd, 2015 at 11:08 am

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τον υπεύθυνο Στρατηγικών Συνεργασιών ΝΑ Ευρώπης και Υποσαχάριας Αφρικής της Google κ. Πάνο Παχατουρίδη

Μερικά αποσπάσματα:
«Το σπουδαιότερο κεφάλαιο που κουβαλάμε μαζί μας είναι η αξιοπιστία και η ειλικρίνειά μας. Μετά έρχονται οι γνώσεις και οι ιδέες»

Με ποια κριτήρια προσλαμβάνετε τους συνεργάτες σας;
 Αυτό που κάνει κάποιον να ξεχωρίζει είναι το πόσο συνεργάσιμος φαίνεται μέσα στο πλαίσιο μιας ομάδας και τι καινούργιο μπορεί να φέρει για να ταράξει λίγο τα νερά και να «ενοχλήσει» την καθημερινότητα. Συνήθως, άλλωστε, μια ομάδα που δουλεύει μαζί για καιρό τείνει να αποκτά τον ίδιο τρόπο σκέψης και κάποιος που θα σπάσει αυτή την ηρεμία και την ομοιογένεια, μόνο καλό θα κάνει. Επίσης, καλό είναι να κοιτάς όποιος έρχεται να είναι καλύτερος από εσένα, γιατί έτσι και εσύ θα ξεβολευτείς και θα γίνεις καλύτερος. Οπως είχε πει ο Μακλ Ντελ (ιδρυτής της Dell), «Αν είσαι ο πιο έξυπνος σε ένα δωμάτιο, τότε είσαι στο λάθος δωμάτιο»

google-paxat

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com