Αποστολή ονομαστικών καταστάσεων επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

ΘΕΜΑ: Αποστολή ονομαστικών καταστάσεων επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Την Τετάρτη 26-08 -15 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των Διευθύνσεων Δ.Ε. θα αποσταλούν οι επιτυχόντες κατά Λύκειο (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) αρμοδιότητάς σας και παρακαλούμε να μεριμνήσετε έτσι ώστε:
α) είτε να προωθήσετε το αντίστοιχο ανά Λύκειο ηλεκτρονικό αρχείο επιτυχόντων σε όλα τα Λύκεια αρμοδιότητάς σας, αφού πρώτα έχετε ενημερώσει σχετικά τους Διευθυντές Λυκείων σας, (επισημαίνεται ότι σε κάθε Λύκειο θα αποσταλεί μόνο το αρχείο του αντίστοιχου Λυκείου),
β) είτε να καλέσετε τους Διευθυντές των Λυκείων αρμοδιότητάς σας ή τους εκπροσώπους τους για να παραλάβουν ο καθένας τους το αρχείο επιτυχόντων (ηλεκτρονικό ή εκτυπωμένο) της σχολικής του μονάδας. Σε κάθε περίπτωση, οι καταστάσεις των επιτυχόντων κάθε Λυκείου θα πρέπει να αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας σε εμφανές και προσιτό για τους ενδιαφερόμενους σημείο του Λυκείου.

 

Υπουργείο Παιδείας

Σχολιάστε

fourteen − two =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here