Εκτίμηση Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής 4ου ΕΠ

Οι παρακάτω υπολογισμοί έγιναν θεωρώντας ότι σε κάθε εύρος βαθμολογίας όλοι οι υποψήφιοι έχουν την βαθμολογία του μέσου όρου των άκρων π.χ. από 5 έως 10 όλοι έχουν βαθμό 7,5. Με την παραδοχή αυτή προκύπτει ότι ο ΜΟ των ΜΟ το 2022 είναι 10,46. Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής είναι το 80% του ΜΟ των ΜΟ. To 80% του 10,46 είναι 8,37. Επομένως η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στο 4ο ΕΠ το 2022 δεν φαίνεται να είναι μικρότερη από αυτή του 2021 που ήταν 8,27. Πιστεύω ότι θα κινηθεί ανάμεσα στο 8,3 και 8,4. Πριν ξεκινήσω να κάνω τους υπολογισμούς αυτούς περίμενα σύμφωνα με αυτά που λέγονται και γράφονται ότι ο ΜΟ των ΜΟ θα ήταν μικρότερος από το 2021. Τα μαθηματικά με διέψευσαν… δυστυχώς. Φέτος έδινε Πανελλαδικές Εξετάσεις ο γιος μας και λόγω επίδοσης ήθελα η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής να πέσει . Θα περιμένουμε την επίσημη τιμή από το Υπουργείο και ελπίζω να διαψευστώ !

7 σκέψεις στο “Εκτίμηση Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής 4ου ΕΠ

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΜΕ 17.250 ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΞΑΝΘΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ? ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΘ.ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 6,5 ΜΟΡΙΑ.ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ? ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  2. Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να γινει μεταγραφη παιδιου απο την Διοικηση επιχειρησεων στη Χιο στην αντιστοιχη της Πατρας, χωρις κοινωνικα κριτηρια; Εχει μονο τριτεκνια, και ανεργη μητερα η οποια ειναι φοιτητρια στη Αθηνα και ο 1ος γιος φοιτητης επισης στην Αθηνα.

  3. Καλησπέρα σας,
    Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε για ποιον λόγο θεσπισανε την ΕΒΕ; Με ποιο δικαίωμα σβήνουν την ελπίδα από τα παιδιά μας μιας “δωρεάν” ανώτατης εκπαίδευσης;

  4. Γεια σας κε Καλόδημε, μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας, με 16.900 μόρια (2020) έχω πιθαν΄ότητες με το 4% για ψυχολογία Αθήνα ή Ρέθυμνο; Ευχαριστώ πολύ!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.