http://www.mintour.edu.gr/index.php/iek
Ειδικότητες :
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
• Στέλεχος Λουτροθεραπείας/ Θαλασσοθεραπείας -SPA
Οι μονάδες κατάρτισης του Υπουργείου Τουρισμού που λειτουργούν στις παρακάτω πόλεις παρέχουν κατάρτιση στις εξής ειδικότητες:
Ανάβυσσος Αττικής
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
Κοκκίνι Χάνι Ηρακλείου Κρήτης
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
Ρόδος
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
• Στέλεχος Λουτροθεραπείας/ Θαλασσοθεραπείας -SPA
Περαία Θερμαϊκού Θεσσαλονίκη
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
Άργος Πελοπόννησος
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
Γαλαξίδι
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
Αλεξανδρούπολη
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
Κέρκυρα
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
Τελαυταία τροποποίηση 6 Σεπτεμβρίου, 2022 | 1η Δημοσίευση: 12 Αυγούστου, 2022 0:08