ΙΕΚ Υπουργείου Τουρισμού 2022-23

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την προκήρυξη της εισαγωγής εννιακοσίων δεκατεσσάρων (914) καταρτιζόμενων στα
Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Υπουργείου Τουρισμού για το έτος
κατάρτισης 2022-2023, στις παρακάτω ειδικότητες ανά Ι.Ε.Κ. ως ακολούθως:

Για να δείτε το έγγραφο πατήστε εδώ

Ειδικότητες :

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

• Στέλεχος Λουτροθεραπείας/ Θαλασσοθεραπείας -SPA

Οι μονάδες κατάρτισης του Υπουργείου Τουρισμού που λειτουργούν στις παρακάτω πόλεις παρέχουν κατάρτιση στις εξής ειδικότητες:

Ανάβυσσος Αττικής

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

Κοκκίνι Χάνι Ηρακλείου Κρήτης

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

Ρόδος

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

• Στέλεχος Λουτροθεραπείας/ Θαλασσοθεραπείας -SPA

Περαία Θερμαϊκού Θεσσαλονίκη

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

Άργος Πελοπόννησος

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

Γαλαξίδι

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

Αλεξανδρούπολη

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

Κέρκυρα

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

περισσότερα για τα ΙΕΚ Υπουργείου Τουρισμού :
http://www.mintour.edu.gr/index.php/iek

Τελαυταία τροποποίηση 4 Ιουνίου, 2023 | 1η Δημοσίευση: 11 Αυγούστου, 2022