ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την προκήρυξη της εισαγωγής εννιακοσίων δεκατεσσάρων (914) καταρτιζόμενων στα
Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Υπουργείου Τουρισμού για το έτος
κατάρτισης 2022-2023, στις παρακάτω ειδικότητες ανά Ι.Ε.Κ. ως ακολούθως:
Ειδικότητες :
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
• Στέλεχος Λουτροθεραπείας/ Θαλασσοθεραπείας -SPA
Οι μονάδες κατάρτισης του Υπουργείου Τουρισμού που λειτουργούν στις παρακάτω πόλεις παρέχουν κατάρτιση στις εξής ειδικότητες:
Ανάβυσσος Αττικής
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
Κοκκίνι Χάνι Ηρακλείου Κρήτης
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
Ρόδος
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
• Στέλεχος Λουτροθεραπείας/ Θαλασσοθεραπείας -SPA
Περαία Θερμαϊκού Θεσσαλονίκη
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
Άργος Πελοπόννησος
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
Γαλαξίδι
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
Αλεξανδρούπολη
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
Κέρκυρα
• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
περισσότερα για τα ΙΕΚ Υπουργείου Τουρισμού :
http://www.mintour.edu.gr/index.php/iek