10/10/2016, Κατάταξη Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Δοκίμων Πυροσβεστών στην Πυροσβεστική Ακαδημία.

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/10/2016), στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά, παρουσία του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστρατήγου ΠΣ Βασιλείου Καπέλιου και του Υπαρχηγού Υποστήριξης Π.Σ. Αντιστρατήγου ΠΣ Σωτηρίου Τερζούδη, η κατάταξη των 26 νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών και 93 νέων Δοκίμων Πυροσβεστών προερχομένων από ιδιώτες, όπως επίσης και των 6 νέων Δοκίμων Ανθυποπυραγών προερχομένων από τις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, κατά την ομιλία του, καλωσόρισε τους νέους Δοκίμους και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους.

Μετά την ορκωμοσία και την παράδοση από τον Αρχηγό Σχολής των διακριτικών τους, οι Δόκιμοι μετέβησαν με λεωφορεία της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Αυλώνας & Θήβας για την βασική στρατιωτική τους εκπαίδευση.

Εν συνεχεία, έγινε ενημέρωση των γονέων τους, από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχο Ιωάννη Ράμφο παρουσία Αξιωματικών της Σχολής και του Α.Π.Σ..

Φέτος, η εισαγωγή στις σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, έγινε για πρώτη φορά, με το σύστημα των πανελλαδικών
pyrosvestiki-1mera-16

Σχολιάστε

3 × five =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here