Ο Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι το θέμα των μετεγγραφών έχει “άλυτες διαστάσεις…”!

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

O Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος παραχώρησε συνέντευξη στο Ράδιο Κρήτη και τη δημοσιογράφο Ελένη Στάθογλου και δήλωσε μεταξύ άλλων:”η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει από τις 26 έως τις 29 Αυγούστου, ενώ για το θέμα των μετεγγραφών, δήλωσε ότι έχει “άλυτες διαστάσεις, καθώς η Βουλή ήταν εξαιρετικά γενναιόδωρη, ψηφίζοντας δικαίωμα και όχι δυνατότητα μετεγγραφής, με αποτέλεσμα πολλά περιφερειακά εκπαιδευτικά ιδρύματα να κινδυνεύουν να ερημώσουν και άλλα να μην ξέρουν πως θα φιλοξενήσουν τεράστιο αριθμό φοιτητών”. Δηλαδή ακόμα και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει το πως θα γίνουν οι μετεγγραφές… όταν ο ίδιος ο  Υπουργός Παιδείας δηλώνει το θέμα των μετεγγραφών δηλώνει  έχει “άλυτες διαστάσεις…”! Σε μια σοβαρή χώρα οι υποψήφιοι θα έπρεπε να γνωρίζουν τα πάντα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις από την Α Λυκείου.  Αξίζει να αναφερθεί ότι επί Υπουργίας Κ. Αρβανιτόπουλου οι κανόνες άλλαζαν και  μέσα στην ίδια χρονιά  !

sep4u

Σχολιάστε

five × two =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here