Πρόγραμμα εξετάσεων μαθημάτων της ειδικής κατηγορίας «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό»

Το περιεχόμενο που βλέπετε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη . Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Θέμα: Γνωστοποίηση ανακοίνωσης προγράμματος εξετάσεων μαθημάτων Γενικής Παιδείας, Ομάδων προσανατολισμού και Ειδικών Μαθημάτων υποψηφίων της ειδικής κατηγορίας «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό», για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έτους 2017
Σχετ.: Το από 19-5-2017 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Σας γνωρίζουμε ότι στις 19-5-2017, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ Δελτίο Τύπου αναφορικά με το πρόγραμμα εξετάσεων μαθημάτων Γενικής Παιδείας, Ομάδων προσανατολισμού και Ειδικών Μαθημάτων υποψηφίων της ειδικής κατηγορίας «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό», για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έτους 2017.
το πρόγραμμα

Σχολιάστε

eleven + ten =

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here